Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy spica ali HTC Wildfire
Samsung galaxy spica ali HTC Wildfire
XoXoXo ::
Nemorem se odločiti, razlika v ceni (simobil) je pa minimalna. Katerega bi vzeli če bi imeli na voljo samo ta 2 in zakaj? :P (Prednosti, slabosti?)
martincek1 ::
http://www.esato.com/phones/compare.php...
Kar mi najprej pade v oči je to, da ima Wildfire LED FLASH, slabšo baterijo, slabšo resolucijo, FM Radio.
Malo poglej če ima kateri od teh dveh kakšno funkcijo, ki jo nujno potrebuješ, naprimer LED Flash, vsaj jaz sem tak. :D
Verjetno ti bo kdo lahko povedal kaj več, priporočam pa kakšen forum, naprimer xda-developers.com, kjer imaš posebno sekcijo za vsakega od teh mobilnikov in lahko pogledaš "malo" bolj natančno. :)
Kar mi najprej pade v oči je to, da ima Wildfire LED FLASH, slabšo baterijo, slabšo resolucijo, FM Radio.
Malo poglej če ima kateri od teh dveh kakšno funkcijo, ki jo nujno potrebuješ, naprimer LED Flash, vsaj jaz sem tak. :D
Verjetno ti bo kdo lahko povedal kaj več, priporočam pa kakšen forum, naprimer xda-developers.com, kjer imaš posebno sekcijo za vsakega od teh mobilnikov in lahko pogledaš "malo" bolj natančno. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia v Londonu predstavila Lumio 925Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9618 (7841) | Bor H |
» | Kateri Android kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12695 (11137) | PC-Freak |
» | SonyEricsson Xperia Neo - špica?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4347 (3701) | Konlov |
» | telefon za fotografiranjeOddelek: Mobilne tehnologije | 1112 (180) | subby |
» | Best buy AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 2069 (1532) | adinfinito |