» »

vmware - delayed write failed

vmware - delayed write failed

pujs ::

konfiguracija:
host os - windows 7
guest os - windows xp
vmware workstation 7.0

problem je sledeci... v virtualno masino (win xp) hocem dodati ZIP drive (IOMEGA Zip 100mb ATAPI/IDE), ki deluje v win 7 brezhibno (tudi na prejsnih win xp je deloval).
Najprej sem zagnal vmware workstation kot administrator, dodal virtualni masini "Generic SCSI Drive" in izbral ZIP disk, ki ga zelim omogociti v tej vm. Potem sem instaliral se iomega ioware driverje na xpjih (guest os).
Tu pride do tezav. Ko odprem moj racunalnik in dvakrat kliknem na disk, da pogledam vsebino ZIPa se mi izpise napaka "Windows - delayed write failed".
Pogledal sem se v Event viewer, ki izpisuje naslednje opozorilo: "An error was detected on device \Device\Harddisk1\D during a paging operation."

Ocitno VMware slabo zloada napravo, ne vem... ma kdo kak predlog kaj bi lahko blo narobe? TNX!
They toook rrrrrrr jjjjjjbbssss!!!!!!!

pujs ::

aja... tu je se opis zakaj pride do tiste napake " ... during paging operation."

Details
Product: Windows Operating System
ID: 51
Source: Disk
Version: 5.2
Symbolic Name: IO_WARNING_PAGING_FAILURE
Message: An error was detected on device %1 during a paging operation.

Explanation
An input/output (I/O) request to a memory-mapped file failed and the operation was retried.

User Action
If these events are logged regularly on a primary system drive, replace the device. Otherwise, no user action is required.
They toook rrrrrrr jjjjjjbbssss!!!!!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pogosto degradiranje RAID 1 polja

Oddelek: Pomoč in nasveti
6607 (527) heho
»

usposobitev NCQ-ja

Oddelek: Strojna oprema
131547 (1379) TheJack