Forum » Pomoč in nasveti » MS Excel 2003: ime dokumenta [SKUPINA]
MS Excel 2003: ime dokumenta [SKUPINA]
amigo_no1 ::
V MS Excel 2003 SLO sp3 se mi je od danes začela pri enem fajlu pojavljati zgoraj pripona "[SKUPINA]" in posledično ne morem več dodajati komentarjev v celice.
Dokument ni v skupni rabi, imam ga odprtega samo jaz na trdem disku. Zanimivo da je mi je ta "[SKUPINA]" fenomen pojavil samo pri 1 fajlu.
Sem že zaprl , ponovno zagnal Excel& kišto vendar ni nič drugače.
Dokument ni v skupni rabi, imam ga odprtega samo jaz na trdem disku. Zanimivo da je mi je ta "[SKUPINA]" fenomen pojavil samo pri 1 fajlu.
- zavaroval slike: bluefish ()
amigo_no1 ::
Našel vzrok:
http://www.pcreview.co.uk/forums/thread...
Sem po nesreči kliknil (klik + Ctrl) na tab spodaj drugega delovnega lista, poleg trenutnega odprtega dokumenta
(če imaš odprt XLS dokument z delovnim listom "List1" in klikneš (klik + Ctrl) na tab List2 potem se pojavi ta fomozna SKUPINA).
http://www.pcreview.co.uk/forums/thread...
Sem po nesreči kliknil (klik + Ctrl) na tab spodaj drugega delovnega lista, poleg trenutnega odprtega dokumenta
(če imaš odprt XLS dokument z delovnim listom "List1" in klikneš (klik + Ctrl) na tab List2 potem se pojavi ta fomozna SKUPINA).
toxius ::
V MS Excel 2003 SLO sp3 se mi je od danes začela pri enem fajlu pojavljati zgoraj pripona "[SKUPINA]" in posledično ne morem več dodajati komentarjev v celice.
Office omogoča, da na nekem dokumetu vključiš delo z večimi hkratnimi uporabniki (in ko je to vklopljeno se izpiše skupina ;))...si pa to po nesreči našel s pomočjo oimenjene bližnjice, v Office-u 2010 pa je stvar napredovala do te meje da ima lahko več uporabnikov hkrati odprt dokument in ga urejajo, potem sistem posinhronizira vse spremembe v dokumentu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel - 2 dokumenta hkratiOddelek: Programska oprema | 2002 (1871) | cojss |
» | Excel datoteke, funkcije ne delujejo, #value napakaOddelek: Programska oprema | 2627 (2283) | SmeskoSnezak |
» | Kako v Excelu ločiti podatke v samostojne stolpce?Oddelek: Programiranje | 4315 (3661) | k4vz0024 |
» | [Excel]Vrednost celice = ime dokumentaOddelek: Programska oprema | 4728 (4150) | veteran |
» | Excel - odstrani vse makreOddelek: Programiranje | 1388 (1349) | tratto |