Forum » Programska oprema » Windows Theme?
Windows Theme?
Lucifix ::
Mal me zanima kako kej zgledajo vaši windowsi in kero teme (theme) kej uporabljate? Klele je moja.
DavidJ ::
Kr kul.. jst imam kr navadno zeleno modro z malo drugacnim bgjem.
Me je motila tista stvar, da ko sem kliknil shut down ali Log off so bili knofi v zeleno modrem stilu.
Pa ocem prijazna barva je... in na namizju pri reslouciji, ki je enaka tvoji, uporabljam velike ikone.. that's it.
Me je motila tista stvar, da ko sem kliknil shut down ali Log off so bili knofi v zeleno modrem stilu.
Pa ocem prijazna barva je... in na namizju pri reslouciji, ki je enaka tvoji, uporabljam velike ikone.. that's it.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Jst uporabljam ločljivost 1024x768. Na netu pa vidim screnshote k ma večino folka 1152x864 resolucija. Če jst to na mojmu 17" monitorji nastavim je vse tko mejhn da me oči bolijo po 5 minutah
Predator ::
jaz mam če sem pošten 800*600 @ 150hz večino časa ( sploh če vem da bom cel dan za računalnikom );
icek ::
Nimam debene teme za ozadje in podobne stvar. Nastavljen mam navadni windows view in pa adjust for best performance. Razne teme in to sranje samo upocasnjuje comp.
urban ::
Lucifix, dej mi prosm neki povej, aja naprej , da pohvalim tvoj stylish win design.
Potem , Ko DL win temo, kaj potem naredim, da jo "uporabim"?
Nisem se nikoli spuščal v podrobnosti, pa nimam blage veze, kako bi to naredil!
Hvala za odgovor!!
LP
Urban
Potem , Ko DL win temo, kaj potem naredim, da jo "uporabim"?
Nisem se nikoli spuščal v podrobnosti, pa nimam blage veze, kako bi to naredil!
Hvala za odgovor!!
LP
Urban
Enkrat sm mel pa še bol odštekano theme. Uporabil sm Litestep, ki pa mi ni tako pr srcu. Evo. Je pa sigurno ena najbolj popularnih tem za windowse :). Sam škoda da nima več funkcij, kot ikona na namizju in še kaj...
urban ::
Pa kje dobiš te teme , jaz sem šel na Wincustomize , sam majo full čuden format...meni ne dela...
Drugace je tale zadnja prav zanimiva!
LP
urban
Drugace je tale zadnja prav zanimiva!
LP
urban
Jst zdej uporabljam Style XP program. Zelo enostaven program.
Za tisto temo z želvo pa rabiš Litestep program. klik. Je malce težji za inštalirat oz. ni ravno za začetnike.
Jst sm mel kr nekaj težav z njim, windowse mi je skor sesul. Ampak če boš šel po korakih se nima kej zgodit.
Drugač pa je zame najboljša ta stran: www.customize.org kjer imajo res najlepše teme in vse kar se da spremeniti v windowsih (od winampa, do ozadij itd.).
Pa še ena dobra stran s temami za Style XP: klik.
LP,
Lucifix
Za tisto temo z želvo pa rabiš Litestep program. klik. Je malce težji za inštalirat oz. ni ravno za začetnike.
Jst sm mel kr nekaj težav z njim, windowse mi je skor sesul. Ampak če boš šel po korakih se nima kej zgodit.
Drugač pa je zame najboljša ta stran: www.customize.org kjer imajo res najlepše teme in vse kar se da spremeniti v windowsih (od winampa, do ozadij itd.).
Pa še ena dobra stran s temami za Style XP: klik.
LP,
Lucifix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 894530 (1526) | D3m |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2456 (1929) | misek |
» | teme in ikone za windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 3323 (3120) | PaX_MaN |
» | Win XP temeOddelek: Operacijski sistemi | 1786 (1580) | andper |
» | Kaj shell uporabiti namesto explorer.exe?Oddelek: Operacijski sistemi | 2078 (1791) | TheHijacker |