Forum » Loža » Kje se dobi "preparirane" zuzelke
Kje se dobi "preparirane" zuzelke
gendale ::
Torej zanima me, kje v Sloveniji bi se dalo nabaviti tiste skatle, ki imajo za zgornjo ploskev steklo in so notri napicene razne zuzelke (metulji, hrosci, pajki ipd.)
Imam sicer ze kar posteno zbirko, ampak sem te zadeve dosedaj kupoval v Italiji. No, zanima me ce kdo pozna koga v SLO, ki se s tem ukvarja, se posebej je zazeljeno v blizini LJ, ce ne grem lahko tudi cez mejo.
Verjetno bom v kratkem zacel zbirati tudi manjse glodalce (veverice, misi ipd., se posebej ameriske vrste ala chipmunk, leteca veverica me zanimajo) in plazilce, tako, da so tudi informacije iz te strani zazeljene.
Imam sicer ze kar posteno zbirko, ampak sem te zadeve dosedaj kupoval v Italiji. No, zanima me ce kdo pozna koga v SLO, ki se s tem ukvarja, se posebej je zazeljeno v blizini LJ, ce ne grem lahko tudi cez mejo.
Verjetno bom v kratkem zacel zbirati tudi manjse glodalce (veverice, misi ipd., se posebej ameriske vrste ala chipmunk, leteca veverica me zanimajo) in plazilce, tako, da so tudi informacije iz te strani zazeljene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oživili 30.000 let star virus (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23843 (19870) | Jst |
» | Kača ali maček?Oddelek: Loža | 3939 (2868) | Tilen |
» | Destinacija: London ; photoweekOddelek: Loža | 2405 (1526) | DonMatejo |
» | S hibridom imate še enkrat večjo možnost, da bodo zbili kolesarko/ja (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 5410 (4218) | BigWhale |
» | Ice Age - pobuda za zbiranje podpisov?Oddelek: Sedem umetnosti | 3821 (2863) | Vajenc |