» »

Ogašanje sistema in njegov neodziv v Win 7

Ogašanje sistema in njegov neodziv v Win 7

atacarter ::

Pozdravljeni

Mam en problem..ko dam v windowsih (win 7) shut down se ugasnejo samo windowsi, računalnik pa se ne ugasne.delujejo še vse komponente, samo ekran ne zazna nič..nevem ali je problem ker sem naložil windowse 7 ultimate 64 preko home premium 32 in se ne spomnem ali sem zbrisal prejšnja okna..podobna težava se mi pojavi tudi ko naprimer neki časa ne delam nič na računalniku in se računalnik sam spravi v prej omenjeno stanje..

Hvaležen bi bil za kakršnkoli nasvet ali pomoč koga, ki se je že srečal s tem problemom...

Hvala

Tadej1 ::

Ja kok si zdej ti opisu se tvoj računalnik da v stanje pripravljenosti (sleep)zbudiš ga sicer z tipko na tipkovnici (wake) če jo maš.
Dej mal bolj opiš a ga moreš resetirat al pa na tipko ugasnit ko ti to nardi ali kaj podobnega?

atacarter ::

1.če ga ugasnem se pomoje ne spusti v sleep mode.to mi naredi samo kadar sem nekaj časa neaktiven na prižganem kompu.(wake tipke nimam, mogoče je kira druga).ponavadi ga restartiram kadar se to pojavi.
2. glavni problem je ta da ko ga ugasnem (shut down v win 7) mi ugasne samo ekran, sistem oz. komponente pa še kar delujejo.malo je moteče ker ga moram potem vedno ugasniti ročno.

hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5110850 (9441) inbox
»

Samodejni zagon računalnika, neznan vzrok

Oddelek: Strojna oprema
233008 (2421) ginger
»

Prenosnik se noče ugasnit

Oddelek: Pomoč in nasveti
81309 (1136) dronyx
»

Računalnik se ne ugasni, ampak resetira