Forum » Omrežja in internet » Gostovanje: Slohosting ali Domenca?
Gostovanje: Slohosting ali Domenca?
diso32 ::
Pozdravljeni.
Iščem ponudnika za gostovanje za naše kulturno društvo. Naj poudarim da bomo najbrž rabili 3 domene. Osebno se odločam med dvema: Slohosting in Domenca.
Zanimajo me vaše izkušnje, predvsem pri Domenci, saj sem trenutno tudi sam uporabnik Slohostinga in sem z njim kar zadovoljen, so mi pa padle v oči predvsem CENE pri Domenci ter dodatna ponudba (recimo DODATNA DOMENA - 1,8€ - najbrž na mesec).
Ko pogledam Slohosting je že stran precej "šlampasta", a kljub temu sem hitro dobil feedback ko se je kaj zalomilo - za razliko od Domence berem da na maile neradi odgovarjajo.
Prosim Vas za mnenja o teh dveh ponudnikih.
lp
Iščem ponudnika za gostovanje za naše kulturno društvo. Naj poudarim da bomo najbrž rabili 3 domene. Osebno se odločam med dvema: Slohosting in Domenca.
Zanimajo me vaše izkušnje, predvsem pri Domenci, saj sem trenutno tudi sam uporabnik Slohostinga in sem z njim kar zadovoljen, so mi pa padle v oči predvsem CENE pri Domenci ter dodatna ponudba (recimo DODATNA DOMENA - 1,8€ - najbrž na mesec).
Ko pogledam Slohosting je že stran precej "šlampasta", a kljub temu sem hitro dobil feedback ko se je kaj zalomilo - za razliko od Domence berem da na maile neradi odgovarjajo.
Prosim Vas za mnenja o teh dveh ponudnikih.
lp
-
_Dejan_ ::
DODATNA DOMENA - 1,8€
To ne pomeni nakup dodatne domene ampak recimo če paket ponuja možnost uporabe 2. domen, vi pa potrebujete 3 morate doplačati 1,8€ da vam omogočijo uporabo 3. domen... Še vedno pa boste morali kupiti domene po njihovem ceniku ali jih kupiti kje drugje...
To ne pomeni nakup dodatne domene ampak recimo če paket ponuja možnost uporabe 2. domen, vi pa potrebujete 3 morate doplačati 1,8€ da vam omogočijo uporabo 3. domen... Še vedno pa boste morali kupiti domene po njihovem ceniku ali jih kupiti kje drugje...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira novega gostovanjaOddelek: Omrežja in internet | 2984 (2712) | gensi |
» | Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10225 (6752) | neoserv |
» | GostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 1518 (1317) | OnFire |
» | kdo me gosti na svojem streznikuOddelek: Izdelava spletišč | 1209 (1057) | Senzacionale |
» | web server in usmerjanje domene nanj?Oddelek: Omrežja in internet | 1312 (1234) | madmitch |