Forum » Mobilne tehnologije » nokia ne pokaže številke klicateljev!!!pomoč
nokia ne pokaže številke klicateljev!!!pomoč
sekplanin ::
torej že v naslovu sem napisal, da mi nokia ne pokaže številke klicatelja, nekaj sem ze googlal pa nisem zgooglal nič pametnega! torej je imel kdo isti problem in mu ga je uspealo rešiti, če mu je bi prosil da napiše kako!?
ps.: problem se pojavlaja na vseh telafonih nokia v hiši(E52, E75, X6, N97mini) glede na to da imajo skoraj vse isti os symbian s60v3/v5 bi prišli v upoštev vsi odgovori, nekoliko se mudi le z nokio n97mini, ker je nova in bi jo rad dedek začel uporablati čim prej(jaz odhajam na zaslužen dopust)!
ps.: problem se pojavlaja na vseh telafonih nokia v hiši(E52, E75, X6, N97mini) glede na to da imajo skoraj vse isti os symbian s60v3/v5 bi prišli v upoštev vsi odgovori, nekoliko se mudi le z nokio n97mini, ker je nova in bi jo rad dedek začel uporablati čim prej(jaz odhajam na zaslužen dopust)!
ne nimam sem ze preveril, morda je le kaksna nastavitev, ker imamo v imeniku vsi vse stevilke shranjene z 00386 zacetnico, ker ko nas nekdo klice, nam pokaze njegovo stevilko ampak brez 00386, kar pa je zelo motece!
mastah: telefon(n97) ja prakticno nov star 10 dni, vendar je bila sim v njemu izkjucno kaksne pol ure, bom za probo izklopil branje stikov hkrati iz sim in spomina telefona in poizkusil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia bo spremenila sistem poimenovanjaOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 7056 (4919) | Omen3 |
⊘ | Iščem telefon, nujnoOddelek: Mobilne tehnologije | 3937 (2833) | koro13 |
» | Nokia n97Oddelek: Mobilne tehnologije | 4698 (3941) | blackwing |
» | Nokia N97Mini ali HTC HD2 ali Blackberry 9700?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2184 (1895) | Tomson |
» | Nokia World z dobro bero novostiOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 4199 (3329) | Poldi112 |