Forum » Loža » Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?
Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?
Temo vidijo: vsi
gregor ::
Tsunamii ::
Dobil LiitoKala Lii-500 naroceno 11 januarja :D In ze pridno dela/polni ;) Hmm le kje je Klarus narocen istega dne pri Baggoodu ? :(
http://budgetlightforum.com/comment/126...
IMALENT HR20 LED Headlamp
$ 24.99
Convoy S2+ LED Flashlight
$ 7.99
ON T HE ROAD M3 920Lm Cree L2 U2 1A 16340 LED Flashlight
$ 16.99
LiitoKala Lii - 100 Smart Univ ersal Battery Charger
$ 1.99
...
IMALENT HR20 LED Headlamp
$ 24.99
Convoy S2+ LED Flashlight
$ 7.99
ON T HE ROAD M3 920Lm Cree L2 U2 1A 16340 LED Flashlight
$ 16.99
LiitoKala Lii - 100 Smart Univ ersal Battery Charger
$ 1.99
...
koyotee ::
Ubistvu je sam enih 30 produktov ki se skos ponavljajo
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Samael ::
Zato mi je od Trevija tema bolj zanimiva + kdaj pogledam official GearBest temo, ker je tam vec flashsale zadev (brez kode), da pokurim GB tocke.
Fin17 pa itak... najbolj zanimive zadeve ima zdaj na "country code" ponudbo, kjer slovenija ni vec zraven, ostalo pa ni prav nic ekskluzivno, samo repostanje standardnih dealov.
Pa skoda, da so tistega poljaka zjebal (je racun cez noc izginil). Pregledni deali + kul svojo stran z vsemi kuponi je imel (no to je najbrz se vedno). :) Menda je Trevijevo temo s pomocjo sockpuppet racunov s kliki dol takrat spravil, ko so se kregali okoli kuponov. :P
Tale GB url referral mora biti kar donosen biznis (ko se tok kregajo), moram vprasati s/t Thompsona, ko bo spet prisel v to temo spamat random GB flashlight linke :P
Fin17 pa itak... najbolj zanimive zadeve ima zdaj na "country code" ponudbo, kjer slovenija ni vec zraven, ostalo pa ni prav nic ekskluzivno, samo repostanje standardnih dealov.
Pa skoda, da so tistega poljaka zjebal (je racun cez noc izginil). Pregledni deali + kul svojo stran z vsemi kuponi je imel (no to je najbrz se vedno). :) Menda je Trevijevo temo s pomocjo sockpuppet racunov s kliki dol takrat spravil, ko so se kregali okoli kuponov. :P
Tale GB url referral mora biti kar donosen biznis (ko se tok kregajo), moram vprasati s/t Thompsona, ko bo spet prisel v to temo spamat random GB flashlight linke :P
Zato mi je od Trevija tema bolj zanimiva + kdaj pogledam official GearBest temo, ker je tam vec flashsale zadev (brez kode), da pokurim GB tocke.
škoda da ni več r3rac, ima pa še stran tukaj:
https://couponsfromchina.com/
problem pa je da nima razvrščeno po datumu, to je velika pomankljivost
lučke:
https://couponsfromchina.com/2017/06/19...
sicer ima tudi FB, kje objavlja, vendar sem se jaz odjavil ker mi je popolnoma napolnilo časovnico z njegovimi kodami...nima samo lučk
LP
Tsunamii ::
Trevija tema ? Kje so jo vidi lahko ?
Brainstorm ::
Trevijevi kuponi: http://budgetlightforum.com/node/55487
A tole malo svetilko ON T HE ROAD M3 920Lm Cree L2 U2 1A 16340 LED Flashlight ima kdo, je vredna 18 usd brez baterije ali je kaj boljšega v takšni velikosti?
A tole malo svetilko ON T HE ROAD M3 920Lm Cree L2 U2 1A 16340 LED Flashlight ima kdo, je vredna 18 usd brez baterije ali je kaj boljšega v takšni velikosti?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
Meni je luštna, se ji pa namenoma že en lep čas izogibam zaradi "še enega" formata baterije. Preveč je tega ... in ne želim kupovati, shranjevati, vzdrževati ... in čez par let ponovno kupiti še en poseben format baterij zgolj za svetilko, dve.
Mi je pa ON THE ROAD U18 na 18650 baterijo kul (čeprav ne WW, ki sem jo dobil prej in mi je s 3500K povsem prerumena).
Mi je pa ON THE ROAD U18 na 18650 baterijo kul (čeprav ne WW, ki sem jo dobil prej in mi je s 3500K povsem prerumena).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
A UI je pa na obeh enak, ker eden na youtubu mal jamra za M3, da če jo ne uporabljaš vsak dan, hitro pozabiš kok se prestavlja med jakostmi.
Ma iščem eno malo s čim bolj enostavnim UI najbolje samo vklop in izklop, ker bi bila za starejšo osebo, da ne zgublja živcev pri preklaplanju med načini osvetlitve, strobiči...
Samo da odlično sveti in se polni preko USBja, lahko je tudi na 16340, itak mi jih je še nekaj ostalo od pradavnine.
Ma iščem eno malo s čim bolj enostavnim UI najbolje samo vklop in izklop, ker bi bila za starejšo osebo, da ne zgublja živcev pri preklaplanju med načini osvetlitve, strobiči...
Samo da odlično sveti in se polni preko USBja, lahko je tudi na 16340, itak mi jih je še nekaj ostalo od pradavnine.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
Kolikor sem videl M3 shemo je enak, da.
Na U18 tiščiš pol sekunde da se prižge/ugasne in klikaš med ultralow do high.
Dva hitra klika sta turbo, trije hitri kliki so strobe/sos/signal.
Če nimaš milijon svetilk, kot jih imamo tu, to ni noben problem v nasprotnem primeru pa res človek hitro pozabi, da je ne prigeš/ugasneš s klikom ampak, da je treba za moment tiščati :)
Mogoče bi tu omenil, da tudi U18 ni velika oz. med meni znanimi 18650 svetilkami najmanjša z možnostjo polnjenja. Meri cca 10cm in tehta ubogih 65g. Saj nekaj pa tudi mora človek v roke prijeti :)
Na U18 tiščiš pol sekunde da se prižge/ugasne in klikaš med ultralow do high.
Dva hitra klika sta turbo, trije hitri kliki so strobe/sos/signal.
Če nimaš milijon svetilk, kot jih imamo tu, to ni noben problem v nasprotnem primeru pa res človek hitro pozabi, da je ne prigeš/ugasneš s klikom ampak, da je treba za moment tiščati :)
Mogoče bi tu omenil, da tudi U18 ni velika oz. med meni znanimi 18650 svetilkami najmanjša z možnostjo polnjenja. Meri cca 10cm in tehta ubogih 65g. Saj nekaj pa tudi mora človek v roke prijeti :)
Danes me je pa v poštnem nabiralniku čakala ena zelo fanscinantna svetilka.
On the road U18 XP-L V6 1090Lumens
Fanscinantna zato, ker je poleg lepega dizajna definitivno najmanjša 18650 1k lm svetilka, kar jih imam - in to s polnilnim USB portom! Manjša je celo od meni ljube Nitecore EC21.
Indikator izpraznjenja baterije (power 10%,power 5%), magnetni pokrov, memory mode, hiter turbo vklop in ostali standardi (IPX - 8, 2m impact resistance...)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
FireSnake ::
Tale GB url referral mora biti kar donosen biznis (ko se tok kregajo)
1) Nikoli nisem opazil, da so referral linki, zanimivo :D
2) Kregajo?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Jesss, lih je klical DHL da mi popoldne dostavijo en paket
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
ali je to mogoče? BLF GT, the giggles prihaja v slovenijo
moje očitno še nekaj mesecev ne bo , sem najprej izbral registered, nato sem pisal Neal da spremeni na DHL, vprašanje pa če je to storil
se bojim da ni, mu grem sedaj težit na email, vsak dan en email dokler ne odgovori
no, boš pa vsaj ti lahko odprl disko
pa ne pozabi javit kako se obnese, naložit kako sliko
hvala
LP
moje očitno še nekaj mesecev ne bo , sem najprej izbral registered, nato sem pisal Neal da spremeni na DHL, vprašanje pa če je to storil
se bojim da ni, mu grem sedaj težit na email, vsak dan en email dokler ne odgovori
no, boš pa vsaj ti lahko odprl disko
pa ne pozabi javit kako se obnese, naložit kako sliko
hvala
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregor ()
Eh kakor jaz vem je nekaterim kar sam spremenil v DHL, pa ne se sekirat, menda bo še malo izboljšan reflektor. Samo upam da je to to, pa kakor zgleda ne bo nikakršne carine sploh, kot ponavadi laja lakotnik29, da je slovenska pošta še poceni v primerjavi z drugimi.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
do poletja bo že prispela
misliš, da ne bo carinskega postopka na DHL, dvomim da ne bodo carinili?
ddv + stroški carinjenja, verjetno DHL ne bo ravno poceni
ne vem kako tarifo imajo za zastopanje
LP
LP
do poletja bo že prispela
LP
Samo rekel je, da ima en paket zame, nič da bo kaj za plačat. Pa tudi par drugih je poročalo, da so dobili kar direkt. So pa eni v Nemčiji plačevali tudi cca 50EUR, tako da pustimo se presenetiti. Drugače bi moral pošiljati razne dokaze o plačilu, ne bo mi carinil na licu mesta :)
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()
morda pa boš res imel srečo
ker če bom jaz moral carinit, me bo teplo tudi to da dobim zraven še 8 baterij
LP
ker če bom jaz moral carinit, me bo teplo tudi to da dobim zraven še 8 baterij
LP
Ma ja, jaz baterije samo še na nkon naročam. Brezveze se jebat se temi kitajci :)
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Brezveze se jebat se temi kitajci :)
itak so kitajske :-)
Kitajske so samo tiste, ki se končajo z besedo FIRE.
@gregor
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Okapi ::
do poletja bo že prispelaDHL je ene 2x dražji od PS, in nobenemu paketu ne pogledajo čez prste
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
do poletja bo že prispelaDHL je ene 2x dražji od PS, in nobenemu paketu ne pogledajo čez prste
čestitam, fantastično
pa še brez carine ti je šla skozi, pravi čudež
javi uporabniške izkušnje, pa kaka slika bi bila tudi dobrodošla, če boš imel čas
sedaj pa moram res začet težit Neal-u 100 na uro..., tudi z paypal dispute
LP
Še eno pomoč bi rabil :)
Katere baterije z Nkon so best buy za Emisar D4?
jaz imam noter litokala baterijo (repack sanyo ga), torej tole:
https://www.nkon.nl/rechargeable/18650-...
in nimam pripomb
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregor ()
mat xxl ::
Ma ja, jaz baterije samo še na nkon naročam. Brezveze se jebat se temi kitajci :)
Pa pri NKON če na firmo vzameš ti vrnejo takoj DDV .
To ni res, da ne gre nič čez, gre, zanimivo pa da gre na DPD lagano, sem včeraj dobil robota za stekla pomivat tudi od tam, kjer jih večina lučke naroča in zanimivo, zleda da gre to China Anglija , potem pa od tam DPD to Ljubljana, sem dobil freee od vseh težav....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
kumer ::
koyotee se danes več ne bo oglasil, ker je obseden z novo lučko
spet na forumu čez nekaj dni
Ma na šihtu sem, čakam da gre direktor domov, pa še baterije filam :D sicer sem pa danes izvedel še to, da so me izžrebali v sklopu meseca izboljšav in jutri dobim še en Iphone 7
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
kumer ::
Ma na šihtu sem, čakam da gre direktor domov, pa še baterije filam :D sicer sem pa danes izvedel še to, da so me izžrebali v sklopu meseca izboljšav in jutri dobim še en Iphone 7
pričakujemo poročilo, o lučki, ne o tel
FireSnake ::
Samo za info:
tadruga BLF Q4 je prišla domov.
Mimo carine.
tadruga BLF Q4 je prišla domov.
Mimo carine.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
radmannsdorf ::
Prodaj iphone, za ta denar dobiš še ogromno lampic! :)
radmannsdorf je izjavil:
Prodaj iphone, za ta denar dobiš še ogromno lampic! :)
Pomoje bo šlo kar za kak nov objektiv za fotkiča :)
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
impre ::
Zgleda da bom pa jaz moral še za en refund težiti na GB, ker po 5ih tednih še ni prišla čelka... Se že sprašujem, če mi poštar ne krade paketov večjih od kuverte
Aar2rk ::
Kdo pravi, da so Kitajci počasni. 9. januarja sem na Gearbestu naročil Imalent DM21T in danes jo je poštar prinesel.
Mimogrede, prvi vtis je zelo dober, predvsem po zaslugi vrtljivega gumba za zvezno spreminjanje moči. Neprimerno bolj priročno od pritiskanja na gumb.
moja je tudi včeraj prišla, direkt v nabiralnik. In vrtljivi gumb je res fajn, samo malo trši bi bil lahko.
Aar2rk ::
imaš kar prav, večina se ponavlja
tega še nisem zasledil
vendar koda ne deluje, morda sem že prepozen
Jaz sem jih naročil mislim da prav tak set na GB začetek januarja. V bistvu samo še ta paket čakam, drugi skupaj z Imalent DM21T so res hitro prišli (GB, BG in HongKong ebay), pa še par dni kasneje sem te ostale naročil.
impre ::
@koyotee sporoč kdaj boš mel zvečer čas, da posvetiš proti luni in gremo ven na dvorišče pogledat.
@Samael maš prav ja, bom raje eno malo 18650 lampo poiskal, ker mam doma sam 16340 ultrafire šrot, tok da niti slučajno ne bi bile za M3, bi mogu nove baterije z večjim discarge tokom naročit, razen če veš za kake ugodne.
@Samael maš prav ja, bom raje eno malo 18650 lampo poiskal, ker mam doma sam 16340 ultrafire šrot, tok da niti slučajno ne bi bile za M3, bi mogu nove baterije z večjim discarge tokom naročit, razen če veš za kake ugodne.
knap ::
koyotee, prosim za kakšno sliko lučke v akciji, torej snop svetlobe do lune
ali obstaja kakšna lučka podobne velikosti kot je s2+ s to razliko da ima vgrajeno polnjenje
ali obstaja kakšna lučka podobne velikosti kot je s2+ s to razliko da ima vgrajeno polnjenje
koyotee, prosim za kakšno sliko lučke v akciji, torej snop svetlobe do lune
Bom en dan, danes nevem ce mi bo uspelo :)
Lumintop edc25.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!