Forum » Programiranje » php fwrite ne dela
php fwrite ne dela
pero_ ::
Samo meni se lahko zgodi taka zadeva. Še pred kratkim je sledeča koda odlično delovala, sedaj pa noče več.
vrne error:
Warning: fopen(file.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/a6611065/public_html/file.php on line 2
Res je, da sem jo uporabil na free web hostingu, toda nastavitve so pravilno nastavljene, kolikor sem pogledal.
Upam da ima kdo kakšno rešitev.
hvala
<?php $file = fopen("file.txt", "r+"); fwrite($file, "Dodaj tale niz"); fclose($file); ?>
vrne error:
Warning: fopen(file.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/a6611065/public_html/file.php on line 2
Res je, da sem jo uporabil na free web hostingu, toda nastavitve so pravilno nastavljene, kolikor sem pogledal.
Upam da ima kdo kakšno rešitev.
hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
blue ::
php ni "moj" jezik..
ampak pomoje moraš dat:
$file = fopen("file.txt", "w+"); // če hočeš pisat v file
ampak pomoje moraš dat:
$file = fopen("file.txt", "w+"); // če hočeš pisat v file
pero_ ::
sem popravil.
(w+ izbriše vsebino datoteke, ter ponovno začne pisati vanjo, r+ pa doda vrstice na začetek datoteke)
hvala
(w+ izbriše vsebino datoteke, ter ponovno začne pisati vanjo, r+ pa doda vrstice na začetek datoteke)
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Java]: replace - slovar v txtOddelek: Programiranje | 1716 (1574) | Spura |
» | [php] branje txt datoteke od zadaj naprejOddelek: Izdelava spletišč | 1181 (1029) | Baja |
» | Program MathematicaOddelek: Programska oprema | 1330 (1118) | moj_nick |
» | [C++] Delo s *.txt datotekamiOddelek: Programiranje | 2036 (1512) | Tr0n |
» | File permission error v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 1385 (1277) | rc-car |