Forum » Mobilne tehnologije » parrot ck3100 update
parrot ck3100 update
lopatca ::
Pozdravljeni!
Imam Prrot ck3100 in nokio E52. Težavo imam takrat ko končam klic ali ko sprejmem sms se mi vedno povezava prekine, potem pa rabi kako dobro minuto da se spet poveže. Prej sem imel starejši telefon ki ni imel symbian software pa je stvar funkcionirala brezhibno. Probal sem updatati software parrota (imam verzijo 4.11) pa mi ne uspe, prenosnik zazna parrota in obratno, vendar mi napiše da povezave ni mogoče vspostaviti.
Ima kdo kake izkušnje s tem?
Hvala
Imam Prrot ck3100 in nokio E52. Težavo imam takrat ko končam klic ali ko sprejmem sms se mi vedno povezava prekine, potem pa rabi kako dobro minuto da se spet poveže. Prej sem imel starejši telefon ki ni imel symbian software pa je stvar funkcionirala brezhibno. Probal sem updatati software parrota (imam verzijo 4.11) pa mi ne uspe, prenosnik zazna parrota in obratno, vendar mi napiše da povezave ni mogoče vspostaviti.
Ima kdo kake izkušnje s tem?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prostoročne napraveOddelek: Na cesti | 3030 (2785) | St235 |
» | Avtoradio in USB klučekOddelek: Zvok in slika | 5403 (5124) | Infinity |
» | Prostoročno telefoniranje + Avtomobil, kaj priporočateOddelek: Mobilne tehnologije | 9569 (8944) | milica |
» | Prenosna Bluetooth avto-instalacijaOddelek: Kaj kupiti | 3840 (3321) | St235 |
» | Prostoročno telefoniranje - nokia - kaj vzeti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2862 (2581) | Klemenn |