Forum » Pomoč in nasveti » po formatiranju disk iz 500gb na 120gb
po formatiranju disk iz 500gb na 120gb
bigbada ::
Torej na novo sem inštaliral windowse xp.. dam tam lepo format, pol install, vse lepo do konca vodič pripelje, finished.. pridem v OS noter tam pa mi piše da imam samo 120gb velik disk.
V bistvu pa bi moral biti 500gb? Kaj je narobe oz. kaj sem narobe naredil? Do zdaj je vedno delalo normalno.. To se mi ni še nikoli zgodilo po svezi instalaciji windowsev..
Any help?
Hvala!
lp
V bistvu pa bi moral biti 500gb? Kaj je narobe oz. kaj sem narobe naredil? Do zdaj je vedno delalo normalno.. To se mi ni še nikoli zgodilo po svezi instalaciji windowsev..
Any help?
Hvala!
lp
MadMax ::
Pa kje za vraga si dandanes staknil cd z xpji brez servis paka?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
bigbada ::
hmm... A pol je problem v tem da ni service packa? Ker sem šel gledat in ga res ni(niti prvega) Torej če reinštaliram xp z sp3 bo pol normalno delovalo ?
lp
lp

WarpedGone ::
Hmnja, ker je bil madmax hudo izčrpen, bom dal podnapise...
Tvoj problem je, da XPji tko kot so bili prvič rojeni (takšne maš ti na CDju) ne podpirajo diskov večjih od 120 GB.
Našraufaj gor tazadn service pack in bi stvar morala zašpilat OK.
Tvoj problem je, da XPji tko kot so bili prvič rojeni (takšne maš ti na CDju) ne podpirajo diskov večjih od 120 GB.
Našraufaj gor tazadn service pack in bi stvar morala zašpilat OK.
Zbogom in hvala za vse ribe
MadMax ::
Izčrpnost je bila popolnoma namenska, premakniti uporabnika iz linije najmanjšega upora na linijo samostojnega pridobivanja znanja.
W1 pa rad podpira lenobo, pa se je bolj razpisal
W1 pa rad podpira lenobo, pa se je bolj razpisal
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | windowsi zmrzujejo!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5032 (4404) | bmatko |
| » | Formatiranje viste problemOddelek: Operacijski sistemi | 3359 (2708) | Gutjerez |
| » | Problem z hdd pri namestitvi xpOddelek: Strojna oprema | 1568 (1422) | UNIVERZUM |
| » | Particija izginila -- pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1817 (1575) | misso |
| » | FAT32 ali NTFS (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8459 (6920) | Mavrik |