Forum » Igre » Soldat -čuden problem
Soldat -čuden problem
matobeli ::
računalnik: prenosnik toshiba satellite pro, grafa GMA 945, win 7
malo se spet igračkam z igrico Soldat, vse deluje lepo in prav, dokler ne priklopim zunanjiga monitorja na prenosnik. takrat mi izpiše en error:
malo kasneje pa dobim še en error:
directx je posodobljen in je 8 ali višji, driverji grafične so najnovejši. nevem kaj ga goni da mi na external monitorju ne špila drugače pa,...
malo se spet igračkam z igrico Soldat, vse deluje lepo in prav, dokler ne priklopim zunanjiga monitorja na prenosnik. takrat mi izpiše en error:
malo kasneje pa dobim še en error:
directx je posodobljen in je 8 ali višji, driverji grafične so najnovejši. nevem kaj ga goni da mi na external monitorju ne špila drugače pa,...
popster ::
matobeli ::
hm. nebi druge igre. sicer sem pa prišel malo globje problemu. če igro zalaufam v windowed mode, potem ni težav. ah, se niti nebom preveč ukvarjal, itak je samo zapravljanje časa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalna osebna tehtnica - kako resetirati?Oddelek: Loža | 1643 (1318) | radmannsdorf |
» | Temperature v računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 5538 (3142) | barocco |
» | Windows 7 64bitOddelek: Pomoč in nasveti | 2877 (2109) | Duhec |
» | Dobre Online Igrce Za Slab RacunalnikOddelek: Igre | 3049 (1931) | BigSexy |
» | Problemi z prenosnikom TOSHIBA Satellite M100-165Oddelek: Operacijski sistemi | 1825 (1633) | Scorpia |