Forum » Loža » Digitalna osebna tehtnica - kako resetirati?
Digitalna osebna tehtnica - kako resetirati?
radmannsdorf ::
Kakšno leto imam digitalno osebno tehtnico, model EF981 (Biva, drugače kitajska reč).
No, problem je, ker kaže narobe oz. različno, nad določeno težo pa prikaže Error. Do pred kratkim je delala normalno.
Noter ima vnešene podatke o višini, teži, ker meri tudi % vode in maščob. V glavnem, rad bi jo resetiral, pa ne vem kako. Če vzamem baterije ven za par dni, ne pomaga.
Navodil pa tudi ne najdem nikjer online.
Se komu sanja kako narediti reset, da ne odleti na odpad za brezveze? Hvala.
No, problem je, ker kaže narobe oz. različno, nad določeno težo pa prikaže Error. Do pred kratkim je delala normalno.
Noter ima vnešene podatke o višini, teži, ker meri tudi % vode in maščob. V glavnem, rad bi jo resetiral, pa ne vem kako. Če vzamem baterije ven za par dni, ne pomaga.
Navodil pa tudi ne najdem nikjer online.
Se komu sanja kako narediti reset, da ne odleti na odpad za brezveze? Hvala.
errhec ::
Daj ven baterijo in počakaj kakšen dan.
Drugače pa piši na Merkur če imajo navodila v elektronski obliki.
Drugače pa piši na Merkur če imajo navodila v elektronski obliki.
dd
Scorpy84 ::
Treba snet celo plasticno ohisje, da prides do reset gumba. Vsaj pri moji je tako, isto neka kitajska zadeva. Sicer pa senzorji radi odpovejo in ce imas kako drugo okvarjeno ali kje najdes, ga samo zamenjas.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scorpy84 ()
Tilen ::
Zelo verjetno je samo baterija prazna ali zanič in javlja kar en error. Sem imel nekaj podobnega preden sem kupil Omron BF 508.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Scorpy84 ::
radmannsdorf je izjavil:
Ni videt. Je samo gumb za preklop med kg in lbs. dolg pritisk tudi ne pomaga. ah...kitajska jajca :)
Sem ti napisal da je treba razdret da prides do gumba, vsaj pri vecini je tako. Semo verjetno ti je senzor crknil, tko da je vseen.
Ja sej vem, pomoje se mi ne da ukvarjat s tem. Bom pogledal za kakšno mal dražjo, recimo Omron BF 508, kot je že Tilen zgoraj omenil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10845 (9436) | inbox |
» | Težava z daljinskim upravljalnikom, pomoč...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9115 (8837) | hodu63 |
» | kitajska tablica se noče updejtatOddelek: Mobilne tehnologije | 2256 (2104) | Matevz0 |
» | Samsung galaxy s2 potoljen v kozarec vodeOddelek: Mobilne tehnologije | 2176 (1304) | freesty |
» | Windows7, Hybrid Sleep, Ivy...Oddelek: Operacijski sistemi | 2746 (2510) | Jst |