Forum » Pomoč in nasveti » WinRar Napaka
WinRar Napaka
GamingFish ::
Ko sem hotel odpret določeno datoteko z Winrarom mi je vrglo ven error oz diagnostična sporočila katerih je več tistoč po kakih 5 minutah.
Kako bi ta diagnostična sporočila odpravil (razen da kliknem končaj opravilo in potem moram v procesih končat proces WinRar) ?? WinRar pa je preizkusna različica.
In zaradi teh sporočil tudi potem nemorem odpret datoteke (film,...)
HELP !!
Kako bi ta diagnostična sporočila odpravil (razen da kliknem končaj opravilo in potem moram v procesih končat proces WinRar) ?? WinRar pa je preizkusna različica.
In zaradi teh sporočil tudi potem nemorem odpret datoteke (film,...)
HELP !!
Se opavičujem za napake v postu...
Nekje sem gledu da morš antivirus sklopt (mam microsoft security essentials). Jah sam problem je da mi to pri useh datotekah ki jih hočem z winrarom odpret mi pokaže ta sporočila.
Diagnostika rama?
To sem že zagnal en teden nazaj in mi je pokazalo napako.
Kaj zdaj?
To sem že zagnal en teden nazaj in mi je pokazalo napako.
Kaj zdaj?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: KoMar- ()
Garibaldi ::
Točno tako. Pa hudiča če si vedel da je ram fuč se ti ni zdelo kul ga zamenjat reklamirat ipd ?!?
Ram je čisto nov in še v garanciji tko da bom najbrš drug teden nesel nazaj in vzel drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stiskanje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12175 (6385) | Oberyn |
» | Kako spraviti 13gb v 8gb?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1821 (1292) | hojnikb |
» | vse programe odpira winrar..Oddelek: Pomoč in nasveti | 7708 (7545) | matejrdd |
» | Programček, ki razdeli datoteko na več delovOddelek: Programska oprema | 1890 (1770) | schurda |
» | .rarOddelek: Pomoč in nasveti | 1501 (1391) | MiHec |