Forum » Hlajenje in modifikacije » Že spet lesena kišta
Že spet lesena kišta
jaxi ::
Serbus!
Sem se odločo, da si nardim leseno kišto, kar sploh ni nova ideja, ampak vseeno...
me ful zanima, a mi lahko kdo pošlje načrte za atx ohišje, al pa vsaj naslov , kjer bi lahko vleko načrte??
Sem iskal na netu pa ni nič konkretnega, samo klamfanje, pa nč pametnih načtrov (kao tovarniških).
In še nekaj, a kdo ve kaj o tečajih, ki bi bili pogrezljivi, tako da ne bi motli videza kište??
LP
Sem se odločo, da si nardim leseno kišto, kar sploh ni nova ideja, ampak vseeno...
me ful zanima, a mi lahko kdo pošlje načrte za atx ohišje, al pa vsaj naslov , kjer bi lahko vleko načrte??
Sem iskal na netu pa ni nič konkretnega, samo klamfanje, pa nč pametnih načtrov (kao tovarniških).
In še nekaj, a kdo ve kaj o tečajih, ki bi bili pogrezljivi, tako da ne bi motli videza kište??
LP
Vesoljc ::
glede na to da si sam delas kisto (tko kt jest enkrat...) je najboljs sam narisat/narest nacrt. kups eno staro atx kisto, jo po zelji premeris cez in cez, vzames dost velik list paperja in crtas... :) nacrt mam narisan sam se 20k sit rabm in to je to.
glede tecajev pa itaq lahko nabavis une notranje (se pogreznejo) in se jih sploh ne vidi ko je stranica/vrata zaprta...
glede tecajev pa itaq lahko nabavis une notranje (se pogreznejo) in se jih sploh ne vidi ko je stranica/vrata zaprta...
Asgard ::
jaz tud delam neki tazga z lesom. Sam sem vzel ohisje starega at big towerja, pol pa v delavnico in malo pilit in zagat. Narejeno imam sprednjo stranico, ki je iz lesa (lipa) in pokrov na vrhu, ki je pravtako iz lipe. Ob straneh bom pa dal ene 2 panirke. Ko bo narjeno do recmo 80% bom objavu slike. Sedaj sem tam na enih 40%
jaxi ::
ja bo pa res treba naredit načrte po en atx kišti
samo, jaz bi naredil notranje ogrodje tud iz lesa, ne pa iz pločevine od kakega starega ohišja, čeprav bo to problem, ker bo treba najt kompromis med debelino palic za ogrodje in nosilnostjo pa trdnostjo, ker ne bi rad da bi blo to vlko ko slon, al pa majavo.
pa kak les bi mel za to, namreč iverka al pa panelka mi nista všeč.
samo, jaz bi naredil notranje ogrodje tud iz lesa, ne pa iz pločevine od kakega starega ohišja, čeprav bo to problem, ker bo treba najt kompromis med debelino palic za ogrodje in nosilnostjo pa trdnostjo, ker ne bi rad da bi blo to vlko ko slon, al pa majavo.
pa kak les bi mel za to, namreč iverka al pa panelka mi nista všeč.
Bevcan ::
Če ti nista všeč iverka al pa panelna ti ostanejo še križno zlepljene plošče. Tri plasti lesa križno zlepljene v plošče. Ne vem če se da to dobit v sloveniji ampak izdelujejo jih pri nas ampak mislim da le za izvoz. Izdeluje jih stic Iskra Pavel, Gornji Ajdovec. Omrežna je ljubljanska ali novomeška Natančnega naziva firme in telefonske ne vem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mašine za hobi mizarstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 37208 (2052) | Hudobec82 |
» | ZvočnikiOddelek: Zvok in slika | 2186 (1924) | krompir |
» | Imam leseno kisto!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2191 (1416) | pozorhudmaček |
» | Home made ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3005 (2125) | segi |
» | Home made ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2249 (1767) | sekundek |