Forum » Loža » nudisticne plaze
nudisticne plaze
gendale ::
Hodite kdaj na nudl plazo ? Sami ? Z familijo ? Jaz v bistvu sploh nimam rad nudl plaz. Vedno sem se bal da mi bo opeklo genitalije, pa pomojem more to zlo bolet, potem ko i mas celega rdecega in zatecenega pa lahko se kaka stara mama na plazi misli da se ti je vstal ko sijo gledal. Tak da zato nikoli nisem sel na nudl plazo. Ce pa hoces preprecit opekline pa si ga mores namazat, to pa tudi nevem kak bi zgledlo be bi si ga tam pre mnozico ljudi zacel z kremo mazat. Ceprav mogoce pa je to tam nekaj obicajnega. No v glavnem lani pa sem prvic bil na nudl plazi da bi pac videl kak je to v resnici in od takrat mam kompleks. TAm so bli oni stari dedi, 50 let pa vec, pa vsi so meli vecje tiče kot jaz. In se zdaj trpim zaradi tega. No, vceraj pa je sodu izbilo dno, ko smo bili v veseli druzbi pa je neko rekel da imam malega tiča. In ker sem htel ljudi prepreicat v nasprotno sem ga samozavestno izvlekel iz hlac in ga parkrat potežkal pred mnozico, da bi vidli da ni mali. Samo zal so vsi planili v smeh, tak da akcija ni uspela. No zdaj sem pa cisto na dnu, totalno potrt. Sem pa slisal da obstajajo neke penis pumpe da si ga lahko povecas, pa ce ve kdo kaj o tem mi naj prosim pove. Aja drugace pa povejte o vasih izkusnjah z nudisticnimi plazami.
- zaklenil: Gandalfar ()
BALAST ::
Ej človk, ti maš resen kompleks, zato ti priporočam obisk psihiatra.
Ker če te bodo take opazke motile se zna zgoditi, da boš kmalu izgubil smisel za družabnost in smisel za življenje.
Ker če te bodo take opazke motile se zna zgoditi, da boš kmalu izgubil smisel za družabnost in smisel za življenje.
turkx90 ::
Hahahahahahahahahaha......dej si morem zapisat tvojo zgodbo, lahko bi posnel kasen komedijo.
Upam da je vse skupaj hec...:D
Upam da je vse skupaj hec...:D
IvoJan ::
nevem sploh kaj si mislil da se bo zgodilo ko jim ga bos izbacil... si mislil da ga bojo vsi potezkali??
Po vsej verjetnosti pa se niso smejali velikosti ampak temu da si jim ga dobesedno pomolil pred nos.
Po vsej verjetnosti pa se niso smejali velikosti ampak temu da si jim ga dobesedno pomolil pred nos.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Okapi ::
Gendale s svojimi trollovskimi "problemi" vedno znova nategne nekaj ljudi, ki ga vzamejo zares. Enkrat ga motijo poraščene ženske riti, potem ima problem, ker je njegova punca prostitutka ...
O.
šernk ::
če ne druzga sem se vsaj pošteno nasmejal zdaj
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
BALAST ::
A se samo meni zdi, da če gre to za zafrkancijo s strani gendale, ki ga jaz ga ne poznam, bi morali moderatorji označit v naslovu teme, da ne kak nevednik resnično padel v tak strah.
P.S. Jah če preberem celotno zgodbo še enkrat se mi res zdi, da je postavil prvo vprašanje o nudističnih plažah, potem nek strah, potem bahanje in na koncu depresija. To so elementi GNOJIŠČA, neglede če je umetnik ali pa samo resničen psihični bolnik.
P.S. Jah če preberem celotno zgodbo še enkrat se mi res zdi, da je postavil prvo vprašanje o nudističnih plažah, potem nek strah, potem bahanje in na koncu depresija. To so elementi GNOJIŠČA, neglede če je umetnik ali pa samo resničen psihični bolnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družabna igra za dve osebiOddelek: Loža | 10329 (2333) | TheBlueOne |
» | Creepy Camera Man (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 29450 (23918) | darkolord |
» | kazanje oprsja med sestrami... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31032 (25585) | jype |
⊘ | Cvetje v jeseni-filmOddelek: Loža | 1935 (1806) | gendale |
» | Kdo ma večgaOddelek: Loža | 2225 (1098) | SkIDiver |