Forum » Igre » SIMS 3 - velika tezava, potrebujem pomoc!
SIMS 3 - velika tezava, potrebujem pomoc!
mejki ::
Pozdravljeni.
Naložil sem igro sims 3. Osnovni patch (1.0.631) sem zamenjal z kasnejšim (1.0.632). Igro sem pobrisal na roke (imel sem težave z delovanjem uninstalla). Ko sem jo hotel ponovno naložiti mi je javilo napako, da imam na računalniku že novejši pach za igro in da je posledično ne morem naložiti.
V iskanju sem poskušal pach poiskati (da bi ga pobrisal), vendar ga nisem našel.
Ima kdo idejo, kje bi se ta pach lahko skrival, da ga pobrišem (ročno)??
HVALA ŽE VNAPREJ ZA VSAKRŠNO POMOČ
Naložil sem igro sims 3. Osnovni patch (1.0.631) sem zamenjal z kasnejšim (1.0.632). Igro sem pobrisal na roke (imel sem težave z delovanjem uninstalla). Ko sem jo hotel ponovno naložiti mi je javilo napako, da imam na računalniku že novejši pach za igro in da je posledično ne morem naložiti.
V iskanju sem poskušal pach poiskati (da bi ga pobrisal), vendar ga nisem našel.
Ima kdo idejo, kje bi se ta pach lahko skrival, da ga pobrišem (ročno)??
HVALA ŽE VNAPREJ ZA VSAKRŠNO POMOČ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | company of heroes op pomočOddelek: Igre | 3635 (2864) | fireX88 |
⊘ | Counter Strike Source- Steam Validation RejectedOddelek: Igre | 1462 (1231) | Tilen |
» | Battlefield 2 - Velik Velik Problem! Prosim, pomoč čimprej! :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1136 (1057) | BmN |
» | integracija XP+SP2 ........+ slovenski jezikOddelek: Operacijski sistemi | 1423 (1291) | Paramedic |
» | NFS 6 & RADEON9700proOddelek: Igre | 1904 (1334) | mich |