Forum » Pomoč in nasveti » Battlefield 2 - Velik Velik Problem! Prosim, pomoč čimprej! :(
Battlefield 2 - Velik Velik Problem! Prosim, pomoč čimprej! :(
Meizu ::
Živjo. Mam originalo Battlefield2 igro. Kupu sm jo v trgovini, valjda. No, problem je sledeč.
Ko se odpravim prek online špilat, mi je vedno našlo kopico serverjev, zdej, pa ne najde prav več ničesar. Sm poskusu vse, celo iskanje po imenu srverja, ni našlo nič. Fora je sam v tem, da je to nehalo delovat kar naenkrat. Še tri dni nazaj sm normalno špilal online. A bi znal kdo tle kej več povedat o tem? Al morm lih reinštalirat igro?
Ko se odpravim prek online špilat, mi je vedno našlo kopico serverjev, zdej, pa ne najde prav več ničesar. Sm poskusu vse, celo iskanje po imenu srverja, ni našlo nič. Fora je sam v tem, da je to nehalo delovat kar naenkrat. Še tri dni nazaj sm normalno špilal online. A bi znal kdo tle kej več povedat o tem? Al morm lih reinštalirat igro?
bosta92 ::
so pravi ti patchi ja
sej samo patch 1.41 zdownloadaj pa bo
dobro špilaj
lahko pa mi še nick pri BF2 poveš
sej samo patch 1.41 zdownloadaj pa bo
dobro špilaj
lahko pa mi še nick pri BF2 poveš
BmN ::
ja 1.41 pach naloži pa poglej tam če imaš prave filterje odkljukane. imam 1300 ur te igre za sabo, je pa ne igram več ker tak vsi še samo skripte uporabljajo :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igra kdo Battlefield 2 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7058 (4128) | ziga1990 |
» | Kako velik kondenaztor?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2933 (2178) | VolkD |
» | napačni trafo?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3963 (3304) | korenje_ver2 |
» | Patch can`t install BF2Oddelek: Igre | 1084 (990) | aljaz-selmer |
» | rainbow six:Raven shieldOddelek: Igre | 950 (918) | mirage |