Forum » Pomoč in nasveti » Mobilni internet na hrvaškem
Mobilni internet na hrvaškem
antireal ::
Torej naslednji teden se odpravljam na dopust na hrvaško. Ker bi med dopustom rad pogledal svoj mail in novice me zanima, če obstaja pri njihovih ponudnikih kakšna predplačniška kartica, s katero grem lahko z svojim mobitelom na internet?
Če bi uporabljal mobitelovo kartico bi verjetno kar precej plačal.
Hvala!
Če bi uporabljal mobitelovo kartico bi verjetno kar precej plačal.
Hvala!
OrkAA ::
Jaz sem si letos omislil vipme predplačniško kartico. Prek nje pošlješ sms "surf100" na 792 in ti odtrgajo 30 kun iz računa, dobiš pa 100MB prenosa. Postopek lahko večkrat ponoviš.
BTW, nikjer v navodilih ni naveden APN, ki ga moraš uporabit za prenos podatkov. Sam sem potem ugotovil, da se nahaja na "gprs0.vipnet.hr"
BTW, nikjer v navodilih ni naveden APN, ki ga moraš uporabit za prenos podatkov. Sam sem potem ugotovil, da se nahaja na "gprs0.vipnet.hr"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najbolj ugoden internet na Hrvaškem 2017Oddelek: Mobilne tehnologije | 12032 (3747) | Scorpy84 |
» | internet hrvaška (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28440 (11072) | Daniel |
» | Kateri instant internet na Hrvaškem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25750 (17395) | klemenSLO |
» | Internet na HrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 6701 (5957) | Samson |
» | Napotek za telebana-instant net na hrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 8022 (7274) | koyotee |