Forum » Kaj kupiti » Vrednost starejših (rabljenih) računalnikov ali komponent ter druge elektronike
Vrednost starejših (rabljenih) računalnikov ali komponent ter druge elektronike
Temo vidijo: vsi
eric_cartman ::
Živjo!
Prodajal bom volan Logitech GT, ker je dobesedno nabiralec prahu, ker ga nič ne uporabljam. Kupljen je bil v Big Bangu leta 2013 (julij), uporabljan pa je bil dobesedno ne vem če 10krat.. Zraven priložim tudi račun. Kakšna bi bila primerna okvirna cena?
Ali date možnost kupcu, da sproba če deluje vse kot mora? Mislim to se men normanlno zdi, samo še pogruntat morm če to prodajaš kje izven svojega doma kako to stestirat, ker nimam laptopa.. :)
Prodajal bom volan Logitech GT, ker je dobesedno nabiralec prahu, ker ga nič ne uporabljam. Kupljen je bil v Big Bangu leta 2013 (julij), uporabljan pa je bil dobesedno ne vem če 10krat.. Zraven priložim tudi račun. Kakšna bi bila primerna okvirna cena?
Ali date možnost kupcu, da sproba če deluje vse kot mora? Mislim to se men normanlno zdi, samo še pogruntat morm če to prodajaš kje izven svojega doma kako to stestirat, ker nimam laptopa.. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()
m0LN4r ::
Ja tist, ko kupi se naj malo angažira, če hoče met al pa se naj skešira za novega.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
dottor ::
Sam če bi kupu bi prišu s svojim prenosnikom in sproval v driverjih (kalibratorju) če je zadeva kej zjahana...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Volta ::
Evo, kot obljubljeno. Takoj ko sem spustil ceno za svojo "ničvredno" C2D mašino na 190EUR, so začele prihajati ponudbe in na koncu je šlo vse skupaj za več kot solidnih 150EUR, kar je bil moj cilj. Če bi se mi res dalo in bi hotel iztržit maksimalno, bi verjetno dobil vsaj 170EUR, ampak tudi tako sem zadovoljen, pa naj tipsonu služi za domačo rabo. Toliko o trgu in pametnjakovičih, ki ste mi solili pamet glede cen. Pa zapomnite si že enkrat - roba je vredna toliko, kot je nekdo pripravljen plačat zadnjo, end of story. Če hoče nekdo točno tako mašino, bo zanjo plačal tisti denar - on že ve zakaj. To pa ne pomeni da ne cenim vašega mnenja o "realni" vrednosti, vendar je splošno znano da je ST forum znan po tem da je zelo mačehovski s cenami svojih (in tujih) komponent, kar ni nujno slabo, hec je samo da lahko za nekaj realno dobiš (veliko) več kot folk tule piše
Blinder ::
Ma lte na forumu je nek folk ko se preserava z hardverom, zato se jim vse staro zdi ničvredno. Kot se lastnikom 2014 Mercedes S klasa zdi fiat punto 2005 samo še za na odpad.
Meni so tudi razlagali da je neka reč vredna xy denarja, pa sem jo prodal za 50-80% večjo ceno kot so oni govorili.
Meni so tudi razlagali da je neka reč vredna xy denarja, pa sem jo prodal za 50-80% večjo ceno kot so oni govorili.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Res je. In to na srce polagam tistim ki prodajate svojo robo. Pozanimajte se dobro glede trga, bodisi primerjajte cene iz bolhe in ST-ja, pa tud ebaya in drugih strani, pol pa skombinirajte ceno glede na to koliko se vam zdi roba ohranjena in iskana, pa ni vrag da ne prodate tistega za neko solidno ceno. Se pa strinjam, da je nek kompas glede cen dobro imet, ker folk na bolhi ponavadi prodaja stvari za smešno visoke cene (kot je bilo tudi tistih začetnih 250EUR za mojo mašino), priznam
Ma lte na forumu je nek folk ko se preserava z hardverom, zato se jim vse staro zdi ničvredno. Kot se lastnikom 2014 Mercedes S klasa zdi fiat punto 2005 samo še za na odpad.
Ja elektroniko, ki prinaša nove featurse, hitrosti, porabe ne moreš baš enačit z rabljenimi avti ali z oblekami.
Mene moti samo to, da človek bi rad kupil rabljeno zato, ker je rabljeno in bi naj bilo poceni, potem pa bi eni na ta račun zaslužili.
Če misli nekdo služit s prodajo rabljene robe, naj odpre firmo in plačuje temu primeren davek. Je ene par takih na ST, da nebo pomote pa tudi na bolhici so.
Recimo, ko nekdo sošolcu/prijatelju (izkoristi zaupanje) proda nekaj rabljenega za toliko, da si on za isti keš nabavi nove zadeve.
Smo vidli tudi tukaj že ene par takih, na bolhi in socialnih mrežah pa jih je malo morje.
- roba je vredna toliko, kot je nekdo pripravljen plačat zadnjo, end of story.
Misliš rečt, za koliko se ga uspe prepričati, da plača. Ni tu govora o paradajzu, ampak o tem da poznavalec prepriča nepoznavalca, da naj plača več za lastno korist. To pa je grdo. Razumem, da to delajo trgovine ne pa ljudje med sabo.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
hojnikb ::
>Ma lte na forumu je nek folk ko se preserava z hardverom, zato se jim vse staro zdi ničvredno. Kot se lastnikom 2014 Mercedes S klasa zdi fiat punto 2005 samo še za na odpad.
Puntič te bo vedno pripeljal od a do b, 486DX bi pa recimo danes težko uporabljal.
Puntič te bo vedno pripeljal od a do b, 486DX bi pa recimo danes težko uporabljal.
#brezpodpisa
Imaš preprodajalce robe in take ki prodajajo rabljeno robo staro 2 generaciji za isto ceno kot so jo kupili (po možnosti še kolegom). Imaš pa tudi take (in na tem forumu jih je dosti), ki menijo da je vsa starejša roba ničvredna in zato ker sami mislijo tako, moramo avtomatsko vsi deliti njihovo mnenje? Nihče nikogar v nič ne sili, jaz sem verjel da je bila mašina ki sem jo prodal vredna okoli 150eur glede na vse komponente in očuvanost, dal sem oglas na bolho in ST in tak denar sem tudi z lahkoto dobil zanjo. A je v tem kaj grdega in slabega? Resno dvomim. Bi se dalo dobit za ta denar kaj boljšega? Verjetno. A to pomeni, da ta mašina ni vredna tega denarja? Absolutno ne.
hojnikb ::
>Imaš preprodajalce robe in take ki prodajajo rabljeno robo staro 2 generaciji za isto ceno kot so jo kupili (po možnosti še kolegom). Imaš pa tudi take (in na tem forumu jih je dosti), ki menijo da je vsa starejša roba ničvredna in zato ker sami mislijo tako, moramo avtomatsko vsi deliti njihovo mnenje?
Predvsem so to eni in isti ljudje. Je treba zbit ceno, zato da jo lahko sami naprej dražje preprodajo :)
Predvsem so to eni in isti ljudje. Je treba zbit ceno, zato da jo lahko sami naprej dražje preprodajo :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Res je. In pol ti prodajajo še neke moralne bučke, ki bi ti naj vzbudile slab občutek in te prepričale v to, da bi le robo dal še ceneje :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Volta ()
Modi dobro vejo, kdo ima največ K: P: oglasov na mesec in tudi več računov, za to početje. Jaz imam celo od enga/dveh telefonsko :P shranjeno seveda, da vem kdo so.
Edit: namesto brisanja oglasov, naj uvedejo da se z rdečim označi, da robe več ni ali nekaj. Vemo vsaj za ene/dva, ki redno sproti briše in sproti objavlja oglase.
Edit: namesto brisanja oglasov, naj uvedejo da se z rdečim označi, da robe več ni ali nekaj. Vemo vsaj za ene/dva, ki redno sproti briše in sproti objavlja oglase.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
solatko ::
Tisti, ki tukaj včasih povemo svoje mnenje o vrednosti kakšnega izdelka, nismo vsi preprodajalci, ko sami kaj prodajamo, damo po navadi na dražbo, ki je najlepši pokazatelj vrednosti prodajane robe.
Ko sem pred leti prodajal avto, so me klicali domači preprodajalci in moji določeni ceni, odvzeli 1-no ničlo, telefon pa je skoraj pregorel. Potem je ta avto odšel v Belgijo za 50DEM ceneje, kot sem dal oglas.
V čem je point? Če kolikor toliko spremljaš razvoj in dogajanja na trgu in svojo robo prodajaš za nadaljno uporabo in ne preprodajalcem, boš že na oglasni strani podal realno ceno in bo to kupil nekdo, ki to dejansko hoče (nima denarja za novo stvar ali mu je pri njegovi crknil ravno ta del, pa noče menjti vsega) in rabi. Le redki ali pa za res kakšne nepoznane stvari, včasih uporabimo forum za tipanje vrednosti, včasih pa s kakšno svojo realno oceno tudi sami sodelujemo pri cenitvi.
Tako kot zgoraj nekdo prodaja Asus p5q pro ploščo, eno najbolj iskanih plošč za 775 chipset, katero si želi vsak, ki še vedno goni to sestavo. Nekateri so ga takoj napadli, da to ni vredno nič, res je razen MB, katero najceneje najdeš na eBay-u za 80$+.
So določeni izdelki, ki imajo za nekoga še vedno veliko vrednost, za katero je pripravljen plačati več, kot je "realna" vrednost in to najbolje vedo preprodajalci, ki od tega živijo.
Zato se sam, takim ocenam samo nasmehnem.
Sicer pa vsem, ki v tej temi iščejo ocenitev njihovih raritet, priporočam, da dajo zadevo na licitacijo in si neko poljubno ceno izberejo, pod katero izdelka ne prodajo, vseeno pa lahko po končani licitaciji kontaktirajo zadnjega dražitelja in se za posel zmenijo.
Sicer pa, koliko so cene nerealne ali prenapihnjene - kolega je prejšnji teden zlicitiral AMIGO 4000 z najmočnejšim procesorjem, matematičnim koprocesorjem in vso periferijo za 2k€, ker to mašino pač hoče imeti in je bil pripravljen toliko plačati. Licitacija se je pričela z 1€ na eBay-u.
Če bi to slučajno obesil na Bolho, bi na S-T pristal v temi o smešnih oglasih na Bolhi. Licitiralo pa je preko 200 potencialnih kupcev.
Ko sem pred leti prodajal avto, so me klicali domači preprodajalci in moji določeni ceni, odvzeli 1-no ničlo, telefon pa je skoraj pregorel. Potem je ta avto odšel v Belgijo za 50DEM ceneje, kot sem dal oglas.
V čem je point? Če kolikor toliko spremljaš razvoj in dogajanja na trgu in svojo robo prodajaš za nadaljno uporabo in ne preprodajalcem, boš že na oglasni strani podal realno ceno in bo to kupil nekdo, ki to dejansko hoče (nima denarja za novo stvar ali mu je pri njegovi crknil ravno ta del, pa noče menjti vsega) in rabi. Le redki ali pa za res kakšne nepoznane stvari, včasih uporabimo forum za tipanje vrednosti, včasih pa s kakšno svojo realno oceno tudi sami sodelujemo pri cenitvi.
Tako kot zgoraj nekdo prodaja Asus p5q pro ploščo, eno najbolj iskanih plošč za 775 chipset, katero si želi vsak, ki še vedno goni to sestavo. Nekateri so ga takoj napadli, da to ni vredno nič, res je razen MB, katero najceneje najdeš na eBay-u za 80$+.
So določeni izdelki, ki imajo za nekoga še vedno veliko vrednost, za katero je pripravljen plačati več, kot je "realna" vrednost in to najbolje vedo preprodajalci, ki od tega živijo.
Zato se sam, takim ocenam samo nasmehnem.
Sicer pa vsem, ki v tej temi iščejo ocenitev njihovih raritet, priporočam, da dajo zadevo na licitacijo in si neko poljubno ceno izberejo, pod katero izdelka ne prodajo, vseeno pa lahko po končani licitaciji kontaktirajo zadnjega dražitelja in se za posel zmenijo.
Sicer pa, koliko so cene nerealne ali prenapihnjene - kolega je prejšnji teden zlicitiral AMIGO 4000 z najmočnejšim procesorjem, matematičnim koprocesorjem in vso periferijo za 2k€, ker to mašino pač hoče imeti in je bil pripravljen toliko plačati. Licitacija se je pričela z 1€ na eBay-u.
Če bi to slučajno obesil na Bolho, bi na S-T pristal v temi o smešnih oglasih na Bolhi. Licitiralo pa je preko 200 potencialnih kupcev.
Delo krepa človeka
AMIGO 4000
Se mi zdi, da vsak tukaj ve zakaj je AMIGA 4000 2000EUR in core 2 duo vreden blizu nič.
BTW, to amigo boš lahko prodal za 10k+ pozneje. Jaz mam tut eno :P
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
m0LN4r - Daj oglas na bolho, pa boš v tisti temi, med neumnimi oglasi. Tudi core2duo za nekoga ni vreden nič.
Delo krepa človeka
freesty ::
Za audiofile. Koliko so vredni zvocniki Linn Isobarik? Original zapakirani z racunom in garancijo. Kupljeni v Grazu.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
-valvoline- ::
Evo, kot obljubljeno. Takoj ko sem spustil ceno za svojo "ničvredno" C2D mašino na 190EUR, so začele prihajati ponudbe in na koncu je šlo vse skupaj za več kot solidnih 150EUR, kar je bil moj cilj. Če bi se mi res dalo in bi hotel iztržit maksimalno, bi verjetno dobil vsaj 170EUR, ampak tudi tako sem zadovoljen, pa naj tipsonu služi za domačo rabo. Toliko o trgu in pametnjakovičih, ki ste mi solili pamet glede cen. Pa zapomnite si že enkrat - roba je vredna toliko, kot je nekdo pripravljen plačat zadnjo, end of story. Če hoče nekdo točno tako mašino, bo zanjo plačal tisti denar - on že ve zakaj. To pa ne pomeni da ne cenim vašega mnenja o "realni" vrednosti, vendar je splošno znano da je ST forum znan po tem da je zelo mačehovski s cenami svojih (in tujih) komponent, kar ni nujno slabo, hec je samo da lahko za nekaj realno dobiš (veliko) več kot folk tule piše
LOOOL
Tist bedak ku je dal tok denarja za to kanto (ce je res) se pa mi res smili, sus v glavo pa bo.
badavej grem stavit da ti se vedno nabira prah v kakem kotu alpa si prodal za 100e(prej manj). Sorry ampak res ne verjamem da lahko prodas taksen nicvredn dinozaver za vec k 70-80e.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
ramiz?! ::
Koliko je vreden i7 3770k + malo boljša plata=?
Never regret anything, there's always a reason things happen.
ramiz?! ::
Katera plata je malo boljša?
Proc na eBay, takole na hitro okoli 200EUR
Bi se recimo sedaj sredi 2015 še splačalo kupit i7 3770k, ker res, da je še med boljšimi, samo star pa vseeno postaja...? Sploh če je namen nakupa za nadalnjih nekaj let.
Never regret anything, there's always a reason things happen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ramiz?! ()
gddr85 ::
če nimaš omejenega budgeta in gledaš nove i7 ipd., potem vzameš novo platformo, če pa dobiš poceni tega in zraven solidno "z" plato pa bo tud ta dober še nekaj let
mayne ::
Koliko bi bil vreden 2012 Macbook Air?
13,3" 1440x900 ekran
1.8GHz dual-core Core i5 (Ivy Bridge) + Intel HD 4000
4GB DDR3
128GB SSD
Thunderbolt, 2x USB 3.0, SD card slot, headphone jack
13,3" 1440x900 ekran
1.8GHz dual-core Core i5 (Ivy Bridge) + Intel HD 4000
4GB DDR3
128GB SSD
Thunderbolt, 2x USB 3.0, SD card slot, headphone jack
NejcSSD ::
Na jabuk.si znaš največ dobit :) Za vrednost pa ne bi vedel.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
njyngs ::
Vrednost tega?
Corsair Vengeance Pro Silver 16GB 1600Mhz
Intel Core i7 4770 BOX
ASUS H87M-E
ASUS GeForce GTX 650 Ti Boost 2GB DirectCUII OC
be quiet! Pure Power L8-CM
Arctic Cooling Freezer 13
Samsung SH-224BB
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Intel Core i7 4770 BOX
ASUS H87M-E
Samsung SH-224BB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njyngs ()
Insan3Lik3 ::
Vrednost tega?
Intel Core i7 4770 BOX
ASUS H87M-E
Samsung SH-224BB
po moje ene 600 eur komplet, malo več po delih
kako je z garancijami? koliko W je napajalnik?
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W
njyngs ::
Napajalnik je 630, modularni. Za garancije mislim, da je še polovica komponent v garanciji - ostale malenkosti ala ohišje, dvd pa več ne.
dejansan ::
živjo, na koliko bi ocenili spodnje komponente:
MSI z87-g45, nova, škatla...
i5-4430 box
2x 4gb 1600 samsung
Pa da ne kompliciramo rečemo brez garancije.
MSI z87-g45, nova, škatla...
i5-4430 box
2x 4gb 1600 samsung
Pa da ne kompliciramo rečemo brez garancije.
dejansan
-valvoline- je izjavil:
badavej grem stavit da ti se vedno nabira prah v kakem kotu alpa si prodal za 100e(prej manj). Sorry ampak res ne verjamem da lahko prodas taksen nicvredn dinozaver za vec k 70-80e.
Ti le verjami in stavi kar hočeš, šel je za okroglih 150eur Pa ni bil edini, ki mi je ponujal tako cifro.
greatdrakon ::
Je tole ok za denar http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami... ? (Cena brez diska = 450)
dvihtelic ::
No stručkoti, koliko bi jaz dobil za prenosnik Hp Probook 450,1,5 leta star,ohranjen , i5 procesor,8gb rama,ssd disk plus 500gb sata in ločena grafika? Hvala
No stručkoti, koliko bi jaz dobil za prenosnik Hp Probook 450,1,5 leta star,ohranjen , i5 procesor,8gb rama,ssd disk plus 500gb sata in ločena grafika? Hvala
Poišči podobnega novega (po zmogljivosti) v nemški trgovini in odštej 20%. To bi bla začetna.
Kakšne znamke SSD in kako velik? Katera grafična, kateri i5 ? Garancijo še maš vsaj pol leta, račun?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Garancije mislim da ni več, kupljen je bil preko telekoma programa zvestobe.
Disk je samsung ssd 120gb 850 EVO, procesor je i5 3230M, grafika je intel HD 4000 in pa AMD radeon HD 8600/8700M
Disk je samsung ssd 120gb 850 EVO, procesor je i5 3230M, grafika je intel HD 4000 in pa AMD radeon HD 8600/8700M
neon21 ::
Okej. Ceno bom postavil na 40. :) Je pa bil disk komplet kupljen z računalnikom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neon21 ()
spice_man - Imel boš probleme, če ti crkne MB, 1155 podnožje je precej redka zadeva. Daj kakšnih 100€ več in kupi na 1150 podnožju, ki bo aktualno še nekja časa.
Podnožja 1155 in 1156 so podobno redka, kot 1366, so rabljene plošče dražje, kot neprimerno boljše nove.
Podnožja 1155 in 1156 so podobno redka, kot 1366, so rabljene plošče dražje, kot neprimerno boljše nove.
Delo krepa človeka
Poglej cene teh prenosnikov na Bolhi in odštej nekaj procentov (ker se zmeraj zdila), potem pa moraš samo še počakat na nekoga, ki mu je HP zakon in nima denarja za novega.
Sicer pa pričakuj kak klic, če ga ponudiš za cca 350€.
Sicer pa pričakuj kak klic, če ga ponudiš za cca 350€.
Delo krepa človeka
SumTingWong ::
Počasi me mineva igranje iger, pa razmišljam o nakupu prenosnika. Pa me zanima za koliko okvirno bi lahko tole prodal :
NZXT LeXa S USB 3.0 črn
ZALMAN ZM700-GT 700W
ASRock Z77 Extreme4
INTEL Core i5 3570K OC 4.2GHz LGA1155
NOCTUA NH-U12P SE2
CORSAIR 4x4GB DDR 1600MHz
GIGABYTE 660Ti (2GB GDDR5)
1TB WD HDD 7.2/64M/S600
INTEL 330 series 60GB SSD
Procesor in grafična nikoli navita (procesor je tovarniško OC), izven garancije, redno čiščen (če kaj pomaga ).
NZXT LeXa S USB 3.0 črn
ZALMAN ZM700-GT 700W
ASRock Z77 Extreme4
NOCTUA NH-U12P SE2
1TB WD HDD 7.2/64M/S600
Procesor in grafična nikoli navita (procesor je tovarniško OC), izven garancije, redno čiščen (če kaj pomaga ).
SumTingWong je izjavil:
Počasi me mineva igranje iger, pa razmišljam o nakupu prenosnika. Pa me zanima za koliko okvirno bi lahko tole prodal :
NZXT LeXa S USB 3.0 črn
ZALMAN ZM700-GT 700W
ASRock Z77 Extreme4
NOCTUA NH-U12P SE2
1TB WD HDD 7.2/64M/S600
Menjam za prenosca z i5 procesorjem
SumTingWong ::
@dvihtelic : Verzija z ločeno grafično? Imaš še kaj drugega?
Skupaj bi najraje prodal. Prosil bi za vsaj neko okvirno ceno, da vidim ali se sploh splača razmišljati o tem.
Skupaj bi najraje prodal. Prosil bi za vsaj neko okvirno ceno, da vidim ali se sploh splača razmišljati o tem.
SumTingWong - Računaj s tem, da ti za rabljen PC ne bo nihče odštel veliko denarja. Če hočeš realno ceno, daj na licitacijo in si postavi neko pridržano ceno, pod katero ne prodaš, potem pa čakaj.
Kupit sestavljen računalnik, je enako, kot da greš v eLeclerc in tam vzameš PCX-ov PC, na katerega ti dajo 100€ popusta (na kartico), ker je sestava sigurno vredna tiste cene, itak pa ni notri tisto, kar bi sam kupil.
Zato se malo boljše sestave bolj splača imet doma in terat dokler deluje, ko kakšna komponenta crkne, pa ostalo prodaš po kosih.
Kupit sestavljen računalnik, je enako, kot da greš v eLeclerc in tam vzameš PCX-ov PC, na katerega ti dajo 100€ popusta (na kartico), ker je sestava sigurno vredna tiste cene, itak pa ni notri tisto, kar bi sam kupil.
Zato se malo boljše sestave bolj splača imet doma in terat dokler deluje, ko kakšna komponenta crkne, pa ostalo prodaš po kosih.
Delo krepa človeka
lonewolf_ ::
LCD 81cm televizor, koliko bi bil vreden?
sony kdl 32d3000
sony kdl 32d3000
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
tomce ::
Zdravo, na koliko bi ocenili tole:
motherboard: GIGABYTE GA-Z77X-UD3H
proc: INTEL Core i7 3770K 3.5G 8MB
hladilnik: THERMALRIGHT HR02 Macho