Forum » Kaj kupiti » Vrednost starejših (rabljenih) računalnikov ali komponent ter druge elektronike
Vrednost starejših (rabljenih) računalnikov ali komponent ter druge elektronike
Temo vidijo: vsi
-valvoline- ::
Wisor ::
Ahaha 250€ ta je pa močna. Tvoj računalnik v kompletu je vredn realnih 50€.
Če boš prodal po delih:
DVD 5€
Ohišje 5 €
CPU 7€
Plata 25€
Grafika 20€ (če kerga nategneš 30)
Disk 20€ za vse
Ram 10€
napajalnik 15€
Take PCje jaz ciganom puščam
Če boš prodal po delih:
DVD 5€
Ohišje 5 €
CPU 7€
Plata 25€
Grafika 20€ (če kerga nategneš 30)
Disk 20€ za vse
Ram 10€
napajalnik 15€
Take PCje jaz ciganom puščam
Glej E6600 dobiš na ebayu novega za 7EUR, maš še manual zravm pa fabrško zaprto škatlo. Lahko samo na polico poštaviš pa gledaš.
Dobr si to enga nategnu.
775 ni vredn danes pol pizde mrzle vode lih tko pa C2D in C2Q. DDR2 se danes šenkuje okol, prodal boš pa dobro samo če maš 1 palčko 4GB, kar je pa verjetno tudi nimaš.
4GB ram DDR2 nov, te pride s kitajske manj kot 12EUR.
Balkan pa očitno hoče met za tak sistem 200EUR rofl
Možno. Ampak iz prakse vem, da sem kak mesec nazaj z lahkoto prodal Gigabyte 775 plato, podoben C2D in 4GB nekega poceni rama za 70eur, pa so bli daleč od kvalitete tega Asusa in OCZ-jev. Že samo za to troje dobim z lahkoto 100eur, pa procesor ni vreden nič. Periferija te mašine pa je še zmeraj zelo solidna (odlično ohišje in napajalec), tako da mislim da za 200eur lahko gre. Če ne, pa po delih, tako kot je predlagal že hojnikb.
Dobr si to enga nategnu.
775 ni vredn danes pol pizde mrzle vode lih tko pa C2D in C2Q. DDR2 se danes šenkuje okol, prodal boš pa dobro samo če maš 1 palčko 4GB, kar je pa verjetno tudi nimaš.
4GB ram DDR2 nov, te pride s kitajske manj kot 12EUR.
Balkan pa očitno hoče met za tak sistem 200EUR rofl
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wisor ()
Volta ::
Lol ste eni negativno nastrojeni in ne razumete da je roba vredna toliko, kot je nekdo pripravljen plačat zanjo Za tole plato dobim 50-60eur po tamalem, pa se ti lahko slepiš in mi govoriš kaj hočeš. Zadnjo 775 Gigabytko sem kot bi pihnil prodal za 40eur, pa vsi vemo da je tale Asus najboljša 775 plata in bo za tistega ki jo bo hotel, predstavljala še vedno ok deal.
Isto velja za rame ki so vredni okol 40eur, napajalnik je novejši (nov je še vedno 70eur v tujini), ohišje 5eur? Ti se hecaš? Na ebayu se taka ohišja prodajajo za 50eur+, ti bi pa dal zanj 5 eur? Grafika, disk, cpu in dvd so realno vredni toliko kot ste napisali, no zdaj pa seštejte vse skupaj. 200eur bom verjetno dobil za tole, v najslabšem primeru pa sigurno 150eur.
Isto velja za rame ki so vredni okol 40eur, napajalnik je novejši (nov je še vedno 70eur v tujini), ohišje 5eur? Ti se hecaš? Na ebayu se taka ohišja prodajajo za 50eur+, ti bi pa dal zanj 5 eur? Grafika, disk, cpu in dvd so realno vredni toliko kot ste napisali, no zdaj pa seštejte vse skupaj. 200eur bom verjetno dobil za tole, v najslabšem primeru pa sigurno 150eur.
hojnikb ::
Tist, ko da 200€ za core2 based mašino je tako upaljen...
Tolk še prenosniki niso vredni, kaj šele kišta.
Se pa najdejo nostalgiki, to pa.
Tolk še prenosniki niso vredni, kaj šele kišta.
Se pa najdejo nostalgiki, to pa.
#brezpodpisa
Tvoja plata ni vredn nič. Prvič maš gor DDR2 ram, ki je že lep čas "out" ravno tako kot 775 CPUji.
Vredna je od 20 do 30€, kupil jo bo pa tisti, ki mu je odletela stara plata.
Rahlo folk boli patak, ker platinum edition plate od asusa imaš ti.
Folk se na takih kištah ne gre gaminga, da mu pelje Microsoft Office 2013 na Full HD resoluciji mu bo pa plata od Ding Dong fenga zadostovala.
Glede na to da je napajalnik "zelo malo rablje" in star 10 let, z roko na srcu povem, da bo treba menjati prej ali slej kondlce. LCjevi 6500 GP3 se prodajajo po 30€, misliš, da ti bo res kdo kupu tega za tak denar ?
8800GTX je predpotopna grafična za gamining in kaj druzga kot blazne porabe štroma ne vidm. Osebno če bi jo imel v office mašini, jo bi vrgu ob zid (kar sem tudi naredil) in dal notr NOVO pasivno grafiko za 20€ (720), pa mam polovico manjšo porabo. Novodobnih špilov, pa itq 8800 ni sposobn poganjat na FULL HD resoluciji.
Rami niso vredni nič. Jaz jih mam tule cca 100 komadov, ki sem jih nabral iz kišt, ki so romale ciganom. Če kdo rabi DDR2 palčke, mu jih z veseljem zamenjam za en sixpack. Znancem jo pa podarim.
Ohišje je za moje pojme vredno 5€, če kdo hoče ravno tega, mu ga lahko zarad mene prodaš tudi za 100€. Je čist navadno ATX ohišje, brez vsega.
E6600 je podn, glede na to, da se boljši CPUji prodajajo do 20€.
Procesor -> http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-2-Du...
Ram (ta je intel in je dražji)-> http://www.ebay.com/itm/New-2GB-PC2-640...
Grafika -> http://www.ebay.com/itm/GeFORCE-8800GT-...
Plato dobiš v vsaki računalniški stacuni za 20€, napajalnik dobiš za 10€ z ohišjem (ne bo bronze), za 30€ dobiš rabljenga LCja 6500GP3 al pa novega za 50.
Pri nas je pa najboljše, da se obrneš kar na tole spletno stran, pa si malo poglej cene, kok je tvoja roba vredna.
http://mpt.happy-be-happy.com/index.php
Če dobiš 200€ super, ampak tisti, ki ti kupi to šaro za več kot 50€ v kompletu je ubrisan.
Pa nism čist negativno nastrojen in nimam nič proti tebi
Vredna je od 20 do 30€, kupil jo bo pa tisti, ki mu je odletela stara plata.
Rahlo folk boli patak, ker platinum edition plate od asusa imaš ti.
Folk se na takih kištah ne gre gaminga, da mu pelje Microsoft Office 2013 na Full HD resoluciji mu bo pa plata od Ding Dong fenga zadostovala.
Glede na to da je napajalnik "zelo malo rablje" in star 10 let, z roko na srcu povem, da bo treba menjati prej ali slej kondlce. LCjevi 6500 GP3 se prodajajo po 30€, misliš, da ti bo res kdo kupu tega za tak denar ?
8800GTX je predpotopna grafična za gamining in kaj druzga kot blazne porabe štroma ne vidm. Osebno če bi jo imel v office mašini, jo bi vrgu ob zid (kar sem tudi naredil) in dal notr NOVO pasivno grafiko za 20€ (720), pa mam polovico manjšo porabo. Novodobnih špilov, pa itq 8800 ni sposobn poganjat na FULL HD resoluciji.
Rami niso vredni nič. Jaz jih mam tule cca 100 komadov, ki sem jih nabral iz kišt, ki so romale ciganom. Če kdo rabi DDR2 palčke, mu jih z veseljem zamenjam za en sixpack. Znancem jo pa podarim.
Ohišje je za moje pojme vredno 5€, če kdo hoče ravno tega, mu ga lahko zarad mene prodaš tudi za 100€. Je čist navadno ATX ohišje, brez vsega.
E6600 je podn, glede na to, da se boljši CPUji prodajajo do 20€.
Procesor -> http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-2-Du...
Ram (ta je intel in je dražji)-> http://www.ebay.com/itm/New-2GB-PC2-640...
Grafika -> http://www.ebay.com/itm/GeFORCE-8800GT-...
Plato dobiš v vsaki računalniški stacuni za 20€, napajalnik dobiš za 10€ z ohišjem (ne bo bronze), za 30€ dobiš rabljenga LCja 6500GP3 al pa novega za 50.
Pri nas je pa najboljše, da se obrneš kar na tole spletno stran, pa si malo poglej cene, kok je tvoja roba vredna.
http://mpt.happy-be-happy.com/index.php
Če dobiš 200€ super, ampak tisti, ki ti kupi to šaro za več kot 50€ v kompletu je ubrisan.
Pa nism čist negativno nastrojen in nimam nič proti tebi
Pa čist informativno za 300€, si sestaviš build z 750GT, intel G3258, 8GB rama, mini ITX ohišjem in 4X manjšo porabo.
Stotaka pa vložiš še za SSD in maš gaming PC under 400€, pa ironično je to, da večina špilov ne podpira multicore CPUjev in ti bo zgoraj omenjeni intel poganjal igre enako kot kakšen i5 ali i7 CPU.
Stotaka pa vložiš še za SSD in maš gaming PC under 400€, pa ironično je to, da večina špilov ne podpira multicore CPUjev in ti bo zgoraj omenjeni intel poganjal igre enako kot kakšen i5 ali i7 CPU.
Niti nisem šel brat tvojih litanij, ker je iz lune opazno da si tukaj samo da hejtaš in me skušaš prepričat da tisto kar prodajam ni vredno nič. Mogoče imaš prav, ampak ko bom stvar prodal, obljubim da bom tule prilimal tudi ceno za katero je mašina šla, pol bomo pa primerjali tvoja pričakovanja z realnostjo
amacar ::
Povedal je realno. Boljši komplet sem za strica nabavil 2 leti nazaj. E8400, 2*2gb rama, 640gb disk, 4850 grafa za 95€, za tem še enega podobnega (za znanca) z E6750 in 3870 grafo, isto za 95€. Kot komplet ni vreden več kot 100€ ker je folku vseeno kakšen je napajalnik pa ohišje, samo da dela. Po delih bi pa lahko prodal za več, če kdo išče specifično zadevo. Za info, sem kak mesec nazaj prodal XFX 650W napajalc za 50€, pa pohrusta tega cx500.
Super, a kupiš od mene približno take kište kot si napisal zgoraj ?
Cpuji so C2D E8400 (ta more bit pol v štartu vredn več kot tvoj),4 GB rama, integrirana grafika z dvemi ločenimi izhodi (DVI,VGA,HDMI), HPjevo ohišje, 500GB disk, 450W CPU (kište so HP, mini itx) intlova plata z PCIE režo, dodatnim placom za ram, sredi v ohišju 3.5mm jacki za slušalke in mic, usbji, firewire in modul za spominske kartice DVD pekač, zravm dobiš še 17 colski monitor, tipkovnco in miško, cena za tebe je 150EUR.
In lahko zaslužiš 100EUR na kišto komot
če rabiš, napiš ZS prevzem je v LJ z denarjem v tvoji roki.
Kište so ble odpisane, zdej ležijo pri men. (pa recimo da maš še zravm original licenco za W7)
Cpuji so C2D E8400 (ta more bit pol v štartu vredn več kot tvoj),4 GB rama, integrirana grafika z dvemi ločenimi izhodi (DVI,VGA,HDMI), HPjevo ohišje, 500GB disk, 450W CPU (kište so HP, mini itx) intlova plata z PCIE režo, dodatnim placom za ram, sredi v ohišju 3.5mm jacki za slušalke in mic, usbji, firewire in modul za spominske kartice DVD pekač, zravm dobiš še 17 colski monitor, tipkovnco in miško, cena za tebe je 150EUR.
In lahko zaslužiš 100EUR na kišto komot
če rabiš, napiš ZS prevzem je v LJ z denarjem v tvoji roki.
Kište so ble odpisane, zdej ležijo pri men. (pa recimo da maš še zravm original licenco za W7)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wisor ()
Niti nisem šel brat tvojih litanij, ker je iz lune opazno da si tukaj samo da hejtaš in me skušaš prepričat da tisto kar prodajam ni vredno nič. Mogoče imaš prav, ampak ko bom stvar prodal, obljubim da bom tule prilimal tudi ceno za katero je mašina šla, pol bomo pa primerjali tvoja pričakovanja z realnostjo
Lani sem prodal sistem z i5 760 oc na 3.8ghz 4g rama in hd6850 1gb za 170 evrov, pa sem kupu podoben sistem z i7 870 oc na 3.7ghz 8gb rama hd6950 2gb in 22 lcd za 200 evrov.
Fantje, vi ne štekate trga Ne govorimo tule o Best buy zadevah, ampak o specifični zadevi, ki je interesantna za določen krog ljudi. Iz prakse vem da plate kot je moja gredo za med in za veliko višje cene, kot so realno vredne glede na starost. Tud oldtimerji niso niti približno realno vredni toliko, kot ljudje plačajo za njih in tisti najvišji rang 775 arhitekture še vedno drži ceno. Govorim seveda o top platah kot je tale Asus in o ramih kot je tale OCZ. Tistim, ki jim je vseeno za ohišje in napajalnik, ter za to kake kvalitete je plata in ram, bo tako tale oglas nezanimiv, tistim drugim bo pa ravno obratno. Ne zanima me za koliko ste prodali svoje mašine in koliko so ble vredne. Iz prakse vem, da bo tale mašina šla za 150-200eur, pa ali se strinjate ali ne
Fantje, vi ne štekate trga Ne govorimo tule o Best buy zadevah, ampak o specifični zadevi, ki je interesantna za določen krog ljudi. Iz prakse vem da plate kot je moja gredo za med in za veliko višje cene, kot so realno vredne glede na starost. Tud oldtimerji niso niti približno realno vredni toliko, kot ljudje plačajo za njih in tisti najvišji rang 775 arhitekture še vedno drži ceno. Govorim seveda o top platah kot je tale Asus in o ramih kot je tale OCZ. Tistim, ki jim je vseeno za ohišje in napajalnik, ter za to kake kvalitete je plata in ram, bo tako tale oglas nezanimiv, tistim drugim bo pa ravno obratno. Ne zanima me za koliko ste prodali svoje mašine in koliko so ble vredne. Iz prakse vem, da bo tale mašina šla za 150-200eur, pa ali se strinjate ali ne
LOL.Plato bos prodal za 30 evrov ostalo v razrez. Komu bos danes prodal 1gb ddr2 palcke? 320gb diske?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
Oldtimerji so avti, ki so starejši od 25 let.
Ti pa zdej primerjaš tule 10 let stare avte s 500k km zjebani do amena
Ti pa zdej primerjaš tule 10 let stare avte s 500k km zjebani do amena
gddr85 ::
tole vse skupej res za ene 100eur enmu, ki nuca office sistem in za par starih špilov, s 320gb vrama nimaš kej, kak novejši špil se ti sploh ne zalaufa, za multi task in nek transcoding ipd. pa tud nimaš kej s tem
Brez veze zapravljamo čas in energijo, trg bo povedal svoje in to je to Vsak pa ima pravico da svojo lastnino proda za kolikor mu paše, end of story.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Volta ()
amacar ::
Smešno je, da potem sprašuješ za oceno vrednosti, če pa ti itak sam "veš" koliko je vreden.
Insan3Lik3 ::
Smešno je, da potem sprašuješ za oceno vrednosti, če pa ti itak sam "veš" koliko je vreden.
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W
adinfinito ::
Pozdravljeni!
Koliko za laptop HP Pavilion dv7-4270 (1.8GHz AMD Phenom II Quad-Core, 4Gb DDR3, 640Gb disk, ATI Mobility Radeon HD 637)?
Več info tukaj: http://support.hp.com/us-en/document/c0...
Koliko za laptop HP Pavilion dv7-4270 (1.8GHz AMD Phenom II Quad-Core, 4Gb DDR3, 640Gb disk, ATI Mobility Radeon HD 637)?
Več info tukaj: http://support.hp.com/us-en/document/c0...
solatko ::
200€, če boš sploh dobil koga, ki bo pripravljen kupiti to šrot od laptopa.
Delo krepa človeka
Jerry000 ::
Bom še jaz vprašal in upam na najboljše, koliko bi dobil za MSI Wind U100 netbook? Kupljen je bil 2008 ko so bili še popularni. Je v odličnem stanju (estetsko), le baterija ne drži brez napajanja. Ima pa dokupljen 1GB rama, tako da ima skupno 2GB RAM.
m0LN4r ::
Eni pač nemorejo spat, če nekoga ne prepričajo, da prodana zadeva ima 100% višjo vrednost, kot jo dejansko ima.
Ala 10 let star pralni stroj, ki je bil trakrat med najdražjimi... zdaj pa cel poln vodnega kamna, razpokanimi cevmi, pa cvili pa skače, ampak pere pa še. Še navije se ga lahk z enim pritiskom iz 650rpm na 1500rpm.
Itak, da je vreden tolko, kot najcenejši nov z garancijo ala 5 let.
Ala 10 let star pralni stroj, ki je bil trakrat med najdražjimi... zdaj pa cel poln vodnega kamna, razpokanimi cevmi, pa cvili pa skače, ampak pere pa še. Še navije se ga lahk z enim pritiskom iz 650rpm na 1500rpm.
Itak, da je vreden tolko, kot najcenejši nov z garancijo ala 5 let.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Stara enojedrna zadeva - 50€, se baterija za to sploh dobi.
ebay -- 16$
Ja to je bid :), drugače je okoli 50€ res kolikor gledam.
Ah, nesporazum, sem mislil da je bilo za notebook rečeno 16$ :). Torej z novo baterijo je vreden 50€?
ProfAlen ::
Pozdravljeni, tudi svojega starega PCja prodajam in me zanima, za koliko ga lahko MAX prodam in hkrati koliko naj ostavim ceno (ki je logično večja od realne cene ^^)
PC:
Procesor: Intel(R) Core™ 2 Duo CPU E7200 @ 2.53Ghz
RAM: 2,00 ddr2
Sistem 64 bitni
Grafična: Integrirana intel HD
Kapaciteta trdega diska: 300GB
Napajalnik: LC Power 550W
Dodal bi še, da sem lani menjal matično ploščo (stala me je 100€ in je kot nova, ni pa baje najboljša: ASrock G41c gs)
Tukaj pa še PRENOSNIK:
Procesor: Inter(R) Celeron(R) CPU B820 @ 1.70 GHz
RAM: 4GB
Vrsta sistema: 64 - bitni operacijski sitem
Grafiča: Intel(R) HD Graphics
Diagonala zaslona: 15
Velikost diska: 300gb
Ločljivost zaslona:1366 x 768 (60hz)
Prosim za RESNE komentarje ^^
lp Alen
PC:
Procesor: Intel(R) Core™ 2 Duo CPU E7200 @ 2.53Ghz
RAM: 2,00 ddr2
Sistem 64 bitni
Grafična: Integrirana intel HD
Kapaciteta trdega diska: 300GB
Napajalnik: LC Power 550W
Dodal bi še, da sem lani menjal matično ploščo (stala me je 100€ in je kot nova, ni pa baje najboljša: ASrock G41c gs)
Tukaj pa še PRENOSNIK:
Procesor: Inter(R) Celeron(R) CPU B820 @ 1.70 GHz
RAM: 4GB
Vrsta sistema: 64 - bitni operacijski sitem
Grafiča: Intel(R) HD Graphics
Diagonala zaslona: 15
Velikost diska: 300gb
Ločljivost zaslona:1366 x 768 (60hz)
Prosim za RESNE komentarje ^^
lp Alen
Blinder ::
Lol. 100€ samo plošča ali 100€ z menjavo vred na kakem nategunskem servisu? G41 so najcenejše plošče btw. Drugače daš ceno mogoče 80, 90€ pa potem nižaš postopoma, za PC. Zna tudi bit, da ne boš dobil več kot 50€.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
m0LN4r ::
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Epialt ::
Realno 50€ pc oz. do 75€ ce si nekdo res zeli tocno tak pc. Vse nad 75€ si kupca grdo nategnu.
issak ::
Lol ste eni negativno nastrojeni in ne razumete da je roba vredna toliko, kot je nekdo pripravljen plačat zanjo Za tole plato dobim 50-60eur po tamalem, pa se ti lahko slepiš in mi govoriš kaj hočeš. Zadnjo 775 Gigabytko sem kot bi pihnil prodal za 40eur, pa vsi vemo da je tale Asus najboljša 775 plata in bo za tistega ki jo bo hotel, predstavljala še vedno ok deal.
ohišje Coolermaster Stacker STC-T01
To je moj brat neuspešno prodajal 5-7 let nazaj. Ohišje je seveda res super, ampak tisti ki rabi big tower ohišje, ga bo verjetno nafilal s 2000€ diskov, tisti bo že kupil novo ohišje. Sicer pa za normalno rabo ali pa za gaming ne rabiš nič večjega kot mITX, razen če res hočeš CF/SLI, si ubodeš mATX. Tisti ki si delajo raide 10 diskov imajo doma NAS na mrežo priklopljen v NAS ohišju, večina ljudi ima pa še vedno samo 1 disk, ali pa ssd+hdd kombinacijo. Za gamerje na budgetu se pa tole ohišje čisto premalo sveti, za 50€ dobiš novega tišjega z ledicami in brez prahu.
Ohišje je drugače super, posebaj za kakšen domač server, ampak danes se to vse seli na atome ali celerone in majhna ohišja.
Vesel boš lahko, če ti bo kdo dal 20€ zanj, da ti ne bo doma gnil. Za primerjavo, poskušal sem prodati Define R3, ki je novejše, tiho, prostorno ohišje, pa ga ravno tako nebi prodal za 50€, čeprav je nov 100. Tvoje ohišje je pa vsaj dvakrat starejše.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
http://pctrgovina.com/p/maticna-osnovna...
Ta plošča je bila lani okoli 50€, so jih podražili, ker se 775 podnožje še vedno išče, samo sam te plate nebi nikoli vzel.
Ko je bilo plošč dovolj, se je sukala cena med 25-35€. Ena najcenejših plat za 775 in taka je tudi kvaliteta.
Ta plošča je bila lani okoli 50€, so jih podražili, ker se 775 podnožje še vedno išče, samo sam te plate nebi nikoli vzel.
Ko je bilo plošč dovolj, se je sukala cena med 25-35€. Ena najcenejših plat za 775 in taka je tudi kvaliteta.
Delo krepa človeka
martincek1 ::
Zanima me vrednost sledečega računalnika:
Matična: ASUS P5Q-L PRO
Procesor: Intel(R) Core™ 2 Duo CPU E8400 @ 3.00Ghz
RAM: 8,00 ddr2
Grafična: ATI Radeon HD 4670 512Mb
Kapaciteta trdega diska: 320GB
Napajalnik: LC Power 420W
Optična DVD enota
Optična DVD enota
Epialt ::
martincek1 je izjavil:
Optična DVD enota
MOBO: 20-40€
CPU : 15-20€
RAM : 40-60€
GPU : 10€
HDD : 10€
PSU : 5€
DDV : 2€
Skupaj: 100-140€
100€ boš dobil hitro
140€ po delih ali za zbirčne.
Insan3Lik3 ::
martincek1 je izjavil:
Optična DVD enota
jst sm malo boljsega prodal za 90€, kolegu sicer, drugace pa ja ene 100eur bi moral za tole dobit v kompletu
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
krypt ::
Intel q6600
Gts 450 1gb
4gb ddr2 rama
500 gb hdd
550w napajalnik
Kolk je tole vredno?
Gts 450 1gb
4gb ddr2 rama
500 gb hdd
550w napajalnik
Kolk je tole vredno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krypt ()
martincek1 - Plošča je chipset p45 in to je najboljši chipset, pa tudi najdražji za podnožje 775, tako, da se ti ploščo splača prodati posebej. Vse ostalo je praktično brez vrednosti, ker je te robe na Bolhi, še bolj pa na eBay-u več, kot dovolj.
Te MB imajo na eBay-u ceno od 70$ naprej.
Te MB imajo na eBay-u ceno od 70$ naprej.
Delo krepa človeka