Forum » Kaj kupiti » Vrednost starejših (rabljenih) računalnikov ali komponent ter druge elektronike
Vrednost starejših (rabljenih) računalnikov ali komponent ter druge elektronike
Temo vidijo: vsi
trnvpeti ::
kar dobis najceneje, je bolje kot ta racunalnik
lahko sestavis kaj poceni, pa ti se popravim, ce bos zelel
lahko sestavis kaj poceni, pa ti se popravim, ce bos zelel
54j0 ::
Ti si tisti, ki oporeka ostalim, zato ti sestavi, če želiš kaj dokazati. Jaz že vem, da ti ne bo uspelo :>.
sem podal mnenje, zelo jasno
in tudi zakaj
ti pac menis drugace
nekdo bo uposteval tvoje mnenje, nekdo drug moje
in tudi zakaj
ti pac menis drugace
nekdo bo uposteval tvoje mnenje, nekdo drug moje
roko11111 ::
upam da pišem v tapravo temo. kolko bi dobil za naslednje stvari:
-nvidia geforce 7600 GT
-amd athlon 1,2 GHz
-1GB RAM
-napajalnik 400W
-40GB disk
-moderno ohišje
?
-nvidia geforce 7600 GT
-amd athlon 1,2 GHz
-1GB RAM
-napajalnik 400W
-40GB disk
-moderno ohišje
?
Za takšen sistem bi bilo tudi 20€ velik zalogaj (razen, če je ohišje novo - NOVO). Sliši se zelo malo, a ljudje prodajajo Pentium 4 in boljše računalnike od 20€ naprej... Takšen računalnik je najbolje darovati kakšnemu otroku, da se nauči osnov.
Leprechaun ::
Predlagam, da sestaviš in nam pokažeš tej primerljivo zadevo za 250€.
AMD Athlon II X4 750K 63€
ASRock FM2A75M HD+ AMD A75 fm2+ 40€
4gb ddr3 - 28€
7770 - 79€
napajalnik 50€
ohišje - 30€
Disk 50€
Vse skupaj okoli 330€ - se bi dalo še prihranit, s tem, da če bi dal noter g3220 bi bili na oz. pod 300€.
Pa ta sistem tistega povozi na celi črti.
+ poštnina 15-20€
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Leprechaun ()
Diska v tistem rabljenem računalniku sicer ni... Nemške cene, samo 4 gb ram-a, procesorja sta skoraj enako zmogljiva, 560ti je bistveno zmogljivejša od 7770, skoraj 100€ razlike v ceni. Slovenske cene, primerljiv procesor, grafična in 8gb ram-a, če se že gremo :>. Za ploščo pa je treba priznati, da ima nova lahko usb 3 in sata 3, kar tisti core2quad pač nima. Seveda je tu še garancija, 3-5 let stara roba crkuje, kot za šalo ;>.
m0LN4r ::
Jah nekoč smo tut na Athlon64 enojedrcih delal v premiere. Kaj si ti mislil, da prej te stvari niso delale?
Ja 560Ti je hitrejša od 7770, pa še cudo in fiziko ma. Pa kolikor jaz vem je ena izmed bošljih grafičnih za CAD programe v katerih šiša z opengl performancom qudrote pa fireglje in je zato zelo iskana, še jaz bi jo imel samo zaradi mercury engina. Za hitrost si pa poglej cinebench lestvico, je glih slučajno Q9400 not.
Ti ne razumeš, da nekdo, ki nima več kot 250EUR v roki, nebo šel kupovat komp za 350EUR iz tujine, če lahko dobi solidno gaming mašino za 250EUR.
@ejnita
če se že gremo primerjavo je tole 430EUR brez diska pa je najcenejši proc, matična, ram, relativno ohišje in napajalc. Povozi ga ravno ne, je pa malenkost boljši/novejši.
Glede rama, pa takole, če bo kupcu preveč lahko 4gb proda za 30EUR. Tako da je komp z 4gb pol vreden 220EUR.
Ja 560Ti je hitrejša od 7770, pa še cudo in fiziko ma. Pa kolikor jaz vem je ena izmed bošljih grafičnih za CAD programe v katerih šiša z opengl performancom qudrote pa fireglje in je zato zelo iskana, še jaz bi jo imel samo zaradi mercury engina. Za hitrost si pa poglej cinebench lestvico, je glih slučajno Q9400 not.
Ti ne razumeš, da nekdo, ki nima več kot 250EUR v roki, nebo šel kupovat komp za 350EUR iz tujine, če lahko dobi solidno gaming mašino za 250EUR.
@ejnita
če se že gremo primerjavo je tole 430EUR brez diska pa je najcenejši proc, matična, ram, relativno ohišje in napajalc. Povozi ga ravno ne, je pa malenkost boljši/novejši.
Glede rama, pa takole, če bo kupcu preveč lahko 4gb proda za 30EUR. Tako da je komp z 4gb pol vreden 220EUR.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Potem pa namesto 7770 dodajva 650 ti boost -104EUR + 8gb rama 53EUR - 50EUR za disk, napajalnik za 40EUR, sva na okoli 350EUR- z g3220 na 320EUR s poštnino.
+ če na tistem slučajno gre plošča si v "riti" - dobesedno. Ne rečem, da ni vreden 250EUR, ampak glede na ceno nove robe se ga pač ne splača nabavit (govorim za tiste posameznike, ki poznamo trg). That"s it.
+ če na tistem slučajno gre plošča si v "riti" - dobesedno. Ne rečem, da ni vreden 250EUR, ampak glede na ceno nove robe se ga pač ne splača nabavit (govorim za tiste posameznike, ki poznamo trg). That"s it.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Leprechaun ()
No pa še vedno veš da je 560Ti boljša od 650Ti ? Pošl mi link do konfiga, ga takoj kupim, če je 320 z poštnino. Kake mambo jumbo trgovine seveda ne štejejo. Ja pa če se slučajno pokvari kupiš drugo rableno. Omg. Sej nima smisla se trgat za 20EUR.
Ampak nekdo, ki ima v žepu maks 250EUR nebo mu iz neba padlo še dodatnih 100EUR za novi komp. Jaz pa poznam ljudi, ko jim rečeš da naj dajo 30EUR zravn pa že oči obračajo.
Pa za office in igre do 2010, tudi nebo dal 100€ več. Za manj pa boljše neboš dobil.
Ampak nekdo, ki ima v žepu maks 250EUR nebo mu iz neba padlo še dodatnih 100EUR za novi komp. Jaz pa poznam ljudi, ko jim rečeš da naj dajo 30EUR zravn pa že oči obračajo.
Pa za office in igre do 2010, tudi nebo dal 100€ več. Za manj pa boljše neboš dobil.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
"Potem pa namesto 7770 dodajva 650 ti boost -104EUR + 8gb rama 53EUR - 50EUR za disk, napajalnik za 40EUR, sva na okoli 350EUR- z g3220 na 320EUR s poštnino."
+ če na tistem slučajno gre plošča si v "riti" - dobesedno. Ne rečem, da ni vreden 250EUR, ampak glede na ceno nove robe se ga pač ne splača nabavit (govorim za tiste posameznike, ki spremljamo cene - trg).
Lastnik računalnika - svetujem ti, da prodaš računalnik po delih boš dobil več - bo pa težko prodati ohišje in napajalnik. 560 TI je vredna kvečjemu do 70€ glede na to, da se nova 650ti boost dobi že za okoli 100€.
govoriva o 650 ti BOOST verziji ne o 650 ti.
nisem mogel popraviti, tako, da z popravki objavljam znova
+ če na tistem slučajno gre plošča si v "riti" - dobesedno. Ne rečem, da ni vreden 250EUR, ampak glede na ceno nove robe se ga pač ne splača nabavit (govorim za tiste posameznike, ki spremljamo cene - trg).
Lastnik računalnika - svetujem ti, da prodaš računalnik po delih boš dobil več - bo pa težko prodati ohišje in napajalnik. 560 TI je vredna kvečjemu do 70€ glede na to, da se nova 650ti boost dobi že za okoli 100€.
govoriva o 650 ti BOOST verziji ne o 650 ti.
nisem mogel popraviti, tako, da z popravki objavljam znova
Tist, ko na bolhi kupuje komp do 300EUR ga glih ne ganejo mumbo jumbo trgovine iz tujine. Z ebaya je še cenejš celo pa če iz kitajske naročiš.
No pravim, daj mi link do trgovine, ker na myndfactory pride moj konfig z 650Ti boost in poštnino 400EUR BREZ diska.
No pravim, daj mi link do trgovine, ker na myndfactory pride moj konfig z 650Ti boost in poštnino 400EUR BREZ diska.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
350€ ja ok, verjamem. Torej prodajna cena za 100€ manj je čist kul. V resnici ga bo pa prodal za 200€ pomladi.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Brias ::
No no ni se treba prepirat! Vsi vemo, da je staro ne pričakujem dosti za mašino sam sem ciljal na 200€ ali kak evro gor po delih, nič kaj več!
Kar se PSUja tiče ne bo crknil prej crkne kak poceni Corsair (CX serije). Ne pomeni, da je popolnoma zanič če gor piše LC Power.
ce si ga pripravljen dati za 200 eur, potem lahko, potem ko dobis kupca mizis ko ti kupec daje denar, tudi ce ti bo dal namesto denarja nastrizene reklame ... ce bos prezivel 100 eur manj ... bos prezivel se 200 eur manj ...
tole je za nase razmere zelo dobra cena za 200 eur ...
http://www.pctrgovina.com/trg/detajl.ph...
antec kista
PSU je ali enermax ali corsair, lahko preverim cez 1 uro
RABLJEN RAČUNALNIK.
INTEL CORE 2 DUO E8400.
ABIT FATALITY F-190HD 775.
4 GB DDR2.
320 GB TRDI DISK SATA.
DVDRW.
GRAFIKA GEFORCE 7950 GT 512 MB.
MREŽNA, ZVOČNA INTEGRIRANA.
MIDITOWER OHIŠJE.
NA ZALOGI.
197 eur
lc300sfx 42eur
g1620 38eur
maticna 40
ram 4g 34eur
brez diska 154
sshd 500g + 8G ssdja 68eur
sshd 1T 80eur (+12)
500G hdd 47eur (-21)
skupaj 222(-21, +12)eur z ddvjem, v slo trgovini
z predvidevanjem, da je za podoben namen(pisarniski)
g1620 38eur
maticna 40
ram 4g 34eur
brez diska 154
sshd 500g + 8G ssdja 68eur
sshd 1T 80eur (+12)
500G hdd 47eur (-21)
skupaj 222(-21, +12)eur z ddvjem, v slo trgovini
z predvidevanjem, da je za podoben namen(pisarniski)
Ja tista kišta iz pc trgovine je res tumač, ene 100€ bi dal za njo največ. Stem da je tam v ceni davek :D 22% Na bolhi pa ni davka.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
nekateri imajo dobro taktiko
prodajajo stare racunalnike
in z posti na forumih mal dvigujejo cene teh starih kist
prodajajo stare racunalnike
in z posti na forumih mal dvigujejo cene teh starih kist
@trnvpeti
ce to leti na mene ( hojnik me je zaposlil ze pri vseh firmah v SLO :) da delam v mimovrste, comshop, big bang, mlacom, anni, swedata, agt, pc hand, asbis, elkotex, avtera, gambit, dinokomp, slana ... lahko se ti dodas kaksno firmo ... ) ... jaz kompa kot PC ... celega ... nisem prodal ze ene 10 let ...
vem pa kaksno je stanje na trgu ...
@molnar
INTEL CORE 2 DUO E8400 / 45 eur
ABIT FATALITY F-190HD 775 / 40 eur
4 GB DDR2 / 40 eur
320 GB TRDI DISK SATA / 30 eur
DVDRW / 10 eur
GRAFIKA GEFORCE 7950 GT 512 MB / 25 eur
ANTEC kista / 30 eur
ENERMAX 650w bronze / 30 eur
tole lepo nanese 250 eur ...
( poznam SWEDATA standarde )z tem da so kondici vsi OK, nobenih lezajev se ne slisi, status HD sentinela je 100% ( ne je*e 99% statusa ) in 14 dni imas garancije ...
v kateremu svetu si prisel do 100 eur ... ne vem ... prodaj mi 100 takih masin za 100 eur kos ...
pa bom po dolgem casu ponovno zacel tudi z masinami :)
ce to leti na mene ( hojnik me je zaposlil ze pri vseh firmah v SLO :) da delam v mimovrste, comshop, big bang, mlacom, anni, swedata, agt, pc hand, asbis, elkotex, avtera, gambit, dinokomp, slana ... lahko se ti dodas kaksno firmo ... ) ... jaz kompa kot PC ... celega ... nisem prodal ze ene 10 let ...
vem pa kaksno je stanje na trgu ...
@molnar
INTEL CORE 2 DUO E8400 / 45 eur
4 GB DDR2 / 40 eur
320 GB TRDI DISK SATA / 30 eur
DVDRW / 10 eur
GRAFIKA GEFORCE 7950 GT 512 MB / 25 eur
ANTEC kista / 30 eur
tole lepo nanese 250 eur ...
( poznam SWEDATA standarde )z tem da so kondici vsi OK, nobenih lezajev se ne slisi, status HD sentinela je 100% ( ne je*e 99% statusa ) in 14 dni imas garancije ...
v kateremu svetu si prisel do 100 eur ... ne vem ... prodaj mi 100 takih masin za 100 eur kos ...
pa bom po dolgem casu ponovno zacel tudi z masinami :)
dzinks63 ::
INTEL CORE 2 DUO E8400 / 45 eur /> 35
4 GB DDR2 / 40 eur /> 30
320 GB TRDI DISK SATA / 30 eur /> 20
DVDRW / 10 eur /> 7
GRAFIKA GEFORCE 7950 GT 512 MB / 25 eur /> 15
ANTEC kista / 30 eur / >20
Tole so stare zadeve in po komponentah seštet komp ni enako kot cena kompletnega kompa, le ta je pri sestavljenem nižja, tale komp kot celota je vreden le cca 150€
4 GB DDR2 / 40 eur /> 30
DVDRW / 10 eur /> 7
Tole so stare zadeve in po komponentah seštet komp ni enako kot cena kompletnega kompa, le ta je pri sestavljenem nižja, tale komp kot celota je vreden le cca 150€
INTEL CORE 2 DUO E8400 / 45 eur /> 35
4 GB DDR2 / 40 eur /> 30
DVDRW / 10 eur /> 7
po tvojih cenah si na 197 eur ... :)
v svedati preden sploh kupi komp ...
1. pogleda kondice ( ce je 1 kondic na XY poziciji plate za 0.5 mm-ja premaknjen na gor, plate ne odkupi ) / ne j*be, ne menja kondicov
2. pogleda smart status diska z sentinelom ( ce status ni 100% diska ne odkupi ) / pri njih ne mores kupiti nekaj z 99% smart statusom ( edino v rubriki Rabljeni prenosniki - v okvari, po delih )
3. poslusa vent v napajalniku, ce se slisi vent da ruzi, napajalnika ne odkupi / ne j*be, ne menja venta
4. poslusa vent na graficni ( in pogleda kondice ), ce se ga slisi, graficne ne odkupi / ne j*be, ne menja venta
5. vent na procu, ce ruzi, zamenja ...
ko je vse to spedenano, memtest+ vsaj 4 cikle ...
ce gre vse to cez, svez install WIN, vsi gonilniki, in 3d mark ...
ko je vse to ok, takrat odkupi komp ( komponente, ki niso po njihovih standardih vrne prodajalcu ) in mu sele takrat izplaca denar za PC
in ko to proda, da 14 dni garancije ...
in ce z taksnim protokolom in taksnimi komponentami komp ni vreden svojih 197 eur
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brias ()
nov racunalnik in star(tudi ce ima 14dni ali pa 3mes garancije) ne mores primerjat
775 in 1155/1150 generacije tudi ne mores primerjat
in ce dobis za isto ceno nov racunalnik
potem star ne more biti toliko, niti 30% manj ne more biti
bolj preprosto ne more biti
nov racunalnik in star(tudi ce ima 14dni ali pa 3mes garancije) ne mores primerjat
ne bova se ujela, resnicno ne ... drugacna miselnost ..
raje svoji dragi za novo leto kupim core2duo renew ELITEBOOKA za 250 eur in 3 mesece garancije kot haswell celerona na acerju za 250 eur in 2 leti garancije ... ...
tako kot raje kupim 2 leti starega audija kot novo kio ...
tako kot raje kupim 20 let staro rotelovo koncno stopnjo kot novega system fidelity ...
mesas jabolka in hruske
kar bos dragi kupil, bos(si kr naenkrat prisel iz desktop masine na nekaj drugega, pa se avti)
pac tisti racunalnik ni tolk vreden
cist enostavno je
kar bos dragi kupil, bos(si kr naenkrat prisel iz desktop masine na nekaj drugega, pa se avti)
cist enostavno je
@brias tistih 100EUR nisem mislil resno.
Kolega ravno prodal cpu(E8400)+mobo(nevem)+ram(4gb ddr2) z gtx 285 za 180EUR. Tako da sem zato rekel 100EUR. pa je gtx 285 velik boljša od 7950 GT. Res pa da ni prodal diska, dvdja, ohišja, napajalnika pa te prizdarije.
@trnvpeti
Če gledaš procentualno, 1000EUR - 30% = 700EUR / 350EUR - 30% = 245EUR s tem da cene rabljenih kompov pod 300EUR nimajo nekih velikih razmakov. Cena prodaje je bolj odvisna od tega kako hitro se hočeš znebit. Ko se mi mudi prodam stvar tudi za 50% ceneje. Ko pa se mi ne pa držim ceno visoko, pa vseeno prodam ampak mogoče čez kak mesec 2.
Se kregat za plusminus 30EUR nima smisla.
Kolega ravno prodal cpu(E8400)+mobo(nevem)+ram(4gb ddr2) z gtx 285 za 180EUR. Tako da sem zato rekel 100EUR. pa je gtx 285 velik boljša od 7950 GT. Res pa da ni prodal diska, dvdja, ohišja, napajalnika pa te prizdarije.
@trnvpeti
Če gledaš procentualno, 1000EUR - 30% = 700EUR / 350EUR - 30% = 245EUR s tem da cene rabljenih kompov pod 300EUR nimajo nekih velikih razmakov. Cena prodaje je bolj odvisna od tega kako hitro se hočeš znebit. Ko se mi mudi prodam stvar tudi za 50% ceneje. Ko pa se mi ne pa držim ceno visoko, pa vseeno prodam ampak mogoče čez kak mesec 2.
Se kregat za plusminus 30EUR nima smisla.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
mesas jabolka in hruske
cist enostavno je
lahko gres ... in se na kaj tretjega ...
raje sem kupil B ware 24 col ips DELLA za 100 eur kot kako novo medion igracko za enak denar ... in 3 leta garancije ...
ni vedno bolje kupovati novo ... ce si te filozofije ... . potem verjamem da ti je predrago ...
zakaj ne bi mesal avta, laptopa, rotela ...?
ne vidis povezave ..?
enako je pri veliko stvareh ...
multithread prizgi ...
ker tvoje ocenjevanje na tvoje realne cene pomeni samo to da bo prodajalec dobil 30% manj .... mu bos ti dal 100 eur v zep?
amacar ::
Tako je, tista E8400 mašina kot celota ni vredna več kot 120EUR, se jo splača edino prodati po delih.
@Brias pri tej oceni ti je očitno nekaj zameglilo razum, saj še na prejšnji strani za 2* 1TB disk pišeš ceno 50EUR, za 320gb pa 15EUR, tu pa za 1x 320gb pišeš 30EUR. Očiten absurd.
Prav tako za grafično 5670 napišeš da je krš, kaj je šele potem 7950GT, ki je od 5670 kar konkretno slabša.
@Brias pri tej oceni ti je očitno nekaj zameglilo razum, saj še na prejšnji strani za 2* 1TB disk pišeš ceno 50EUR, za 320gb pa 15EUR, tu pa za 1x 320gb pišeš 30EUR. Očiten absurd.
Prav tako za grafično 5670 napišeš da je krš, kaj je šele potem 7950GT, ki je od 5670 kar konkretno slabša.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Tako je, tista E8400 mašina kot celota ni vredna več kot 120EUR, se jo splača edino prodati po delih.
ok da sem za 50 eur v oblakih, znizam na 200 ...
Daliborg ::
proc: Q6600 g0 z zalman hladilnikam
platza: Asus p5k deluxe (wifi)
Ram: 6gb ddr2 (1066) (2x2gb, 2x1gb)
Grafična: Nvidia 8800GTX
Hdd: WD 320Gb
Napajalnik: LC 700w
Ohišje: Chieftec:
Bi sicer najraje zamenjal zakakšne novejše komponente, pa me zanima če je to še kaj vredno oz. če se splača prodajati.
lp
platza: Asus p5k deluxe (wifi)
Ram: 6gb ddr2 (1066) (2x2gb, 2x1gb)
Grafična: Nvidia 8800GTX
Hdd: WD 320Gb
Napajalnik: LC 700w
Ohišje: Chieftec:
Bi sicer najraje zamenjal zakakšne novejše komponente, pa me zanima če je to še kaj vredno oz. če se splača prodajati.
lp
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
V brezhibnem stanju, komplet okoli 165EUR max.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
ZAjLA1 ::
koliko priblizno je vreden prenosnik kupljen 3 mesece nazaj? sedaj je nov vreden 2600-2800e.
Ni važno za kolko si ga ti kupil. Ker je lahko recimo kje drugje manj, več itd. Pa od tega ali si ga popraskal ali ne ali vrgel na tla ali ne.
Če ma garancijo je veliko več vreden. Ta sedaj je nov vreden 2600-2800 nič ne pove. Povej točn model pa lastnosti, pa pogledamo koliko je v trgovinah.
Če ma garancijo je veliko več vreden. Ta sedaj je nov vreden 2600-2800 nič ne pove. Povej točn model pa lastnosti, pa pogledamo koliko je v trgovinah.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Za njega sem dal več, sedaj stane v trgovinah toiko kot sem napisal. garancijo ima. Kupil sem ga takoj ko je prišel na trg, tako da je top.
http://www.overclockers.co.uk/showprodu...
nekaj takega z nekaj ralikami: slabsi procesor Intel i7-4700MQ .. več rama(32gb).. in vecji disk.. 3x ssd + 1TB.
nekaj takega z nekaj ralikami: slabsi procesor Intel i7-4700MQ .. več rama(32gb).. in vecji disk.. 3x ssd + 1TB.
Rami so bli not orginal pa ssd ali si dokupil sam?
Tukaj je cena z 32gb rama 3000EUR. http://www.notebook.de/msi-gt70sr2-80m4...
Po pravici povedano, ga boš v sloveniji zelo težko prodal ne glede na ceno.
Pod pogojem, da so rami pa ssd not orginal, pa garancija štima, pa da ni bil pregret (ponavadi ga grafične serjejo) ali moddan. Bi ga jaz poskusil prodat za isto ceno kot novega z 16gb rama, če pa nebo šlo pa 10% manj od nove cene.
Na hardwareversand in notebook.de je cena 16gb verzije tvojega 2700EUR.
Tukaj je cena z 32gb rama 3000EUR. http://www.notebook.de/msi-gt70sr2-80m4...
Po pravici povedano, ga boš v sloveniji zelo težko prodal ne glede na ceno.
Pod pogojem, da so rami pa ssd not orginal, pa garancija štima, pa da ni bil pregret (ponavadi ga grafične serjejo) ali moddan. Bi ga jaz poskusil prodat za isto ceno kot novega z 16gb rama, če pa nebo šlo pa 10% manj od nove cene.
Na hardwareversand in notebook.de je cena 16gb verzije tvojega 2700EUR.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
AngryBird ::
Zanima me za kok bi prodal tale komp:
Proc Intel core 2duo E8400 3.0GHz
Matična Gigabyte p35-ds3
Ram 4Gb
Napajalnik 560W
dvd Samsung
Grafična Gigabyte 8800Gt
Proc Intel core 2duo E8400 3.0GHz
Matična Gigabyte p35-ds3
Ram 4Gb
Napajalnik 560W
dvd Samsung
Grafična Gigabyte 8800Gt
Blinder ::
120€
po kosih pa 35€ cpu, 30€ matična, 35€ ram, 20€ grafa, 25€ napajalnik + dvd, plus ohišje
po kosih pa 35€ cpu, 30€ matična, 35€ ram, 20€ grafa, 25€ napajalnik + dvd, plus ohišje
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blinder ()
Hayabusa ::
Kateri napajalnik je v sistemu ?
Stock cooler ?
Stock cooler ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Hayabusa ::
Starost ?
Ker po +3 letih je lc samo za kanto oz ga uporabljaš samo v sili.
Ker po +3 letih je lc samo za kanto oz ga uporabljaš samo v sili.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
leonardo92 ::
Zaradi nakupa bi rad prodal moj star računalnik...zanima me okvirna cena
Intel core 2 Quad Q8200
Ati Radeon 6870 HD 1Gb
2Gb RAM DDR2 400 MHz
napajalnik 600w
matična Fujitsu D2350-A1(integrirana graficna karta)
Za podrobnejse informacije pišite sporočilo
Intel core 2 Quad Q8200
Ati Radeon 6870 HD 1Gb
2Gb RAM DDR2 400 MHz
napajalnik 600w
Jaz bi na tvojem mestu prodal sistem brez grafe, grafo pa posebej. No nevem. Grafična je vredna mal več kot vse ostalo skupaj.
Sistem 50EUR (brez grafe), grafo pa za 70EUR (Mogoče celo 80EUR) Odvisno pač kuk je stara, predvidevam da že 3 leta. To je bolj zgornja meja.
Sistem 50EUR (brez grafe), grafo pa za 70EUR (Mogoče celo 80EUR) Odvisno pač kuk je stara, predvidevam da že 3 leta. To je bolj zgornja meja.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
teslam2 ::
leonardo92 je izjavil:
Zaradi nakupa bi rad prodal moj star računalnik...zanima me okvirna cena
Intel core 2 Quad Q8200
Ati Radeon 6870 HD 1Gb
2Gb RAM DDR2 400 MHz
napajalnik 600w
ce bos graficno prodajal posebej povej, me zanima.
joker16_7 ::
Prosil bi vas za okvirno ceno tele kište. RAM-i imajo doživljenjsko garancijo, ostalo pa je že mimo garancija.
- MB: Asus P6X58D-E, Intel X58/DDR3/CFX&SLI/1366/ATX
- CPU: Intel Core i7 920, 2,67GHz, 8MB
- RAM: G. Skill PI, 6GB, 1600MHz / CL7 / 1,50V
- GPU: Asus GeForce 470 GTX
- PSU: Enermax MODU87+, 700W
- HD: WD Caviar Green 1.5TB, 7200rpm, 32MB, SATA II
- Ohišje: Thermaltake Kandalf Black (VA9000BWSD)
Pozorni bodite pri ohišju, ki je bilo glede na klasična ohišja precej drago. Bi pa želel prodati celotno kišto v kosu in ne po komponentah, zato me torej zanima okvirna cena celote.
Hvala že v naprej!
- MB: Asus P6X58D-E, Intel X58/DDR3/CFX&SLI/1366/ATX
- CPU: Intel Core i7 920, 2,67GHz, 8MB
- RAM: G. Skill PI, 6GB, 1600MHz / CL7 / 1,50V
- GPU: Asus GeForce 470 GTX
- PSU: Enermax MODU87+, 700W
- HD: WD Caviar Green 1.5TB, 7200rpm, 32MB, SATA II
- Ohišje: Thermaltake Kandalf Black (VA9000BWSD)
Pozorni bodite pri ohišju, ki je bilo glede na klasična ohišja precej drago. Bi pa želel prodati celotno kišto v kosu in ne po komponentah, zato me torej zanima okvirna cena celote.
Hvala že v naprej!
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley