Forum » Programiranje » VB form izbira
VB form izbira
appz ::
pozdravljeni
mene pa zanima kako nardit ce imas v formi 3 dropdown menuje a rad bi da je mozno izbrat samo iz enega naenkrat neiz vseh 3-h ..npr. ce izberes nekaj iz 1 sta druga dva default(select)
ce izberes iz 2 sta 1 in 3 default (tudi ce si iz 1-ga ze izbral nekaj-se ti potem postavi na default) in tako vse kombinacije preden pretisnes potrdi... no upam da me je kdo razumu kaj hocem povedat...no sej mogoce obstaja tudi kaka javascript za to samo je jz se nisem najdu
hvala za pomoc!
mene pa zanima kako nardit ce imas v formi 3 dropdown menuje a rad bi da je mozno izbrat samo iz enega naenkrat neiz vseh 3-h ..npr. ce izberes nekaj iz 1 sta druga dva default(select)
ce izberes iz 2 sta 1 in 3 default (tudi ce si iz 1-ga ze izbral nekaj-se ti potem postavi na default) in tako vse kombinacije preden pretisnes potrdi... no upam da me je kdo razumu kaj hocem povedat...no sej mogoce obstaja tudi kaka javascript za to samo je jz se nisem najdu
hvala za pomoc!
rasta ::
V kermu jeziku zdaj to, v javascript ali visual basic?
Drugače pa narediš, da vsakič ko izbereš neko izbiro, ujameš ta dogodek in nastaviš privzete vrednosti pri ostalih drop boxih (in po potrebi ju onemogočiš).
Drugače pa narediš, da vsakič ko izbereš neko izbiro, ujameš ta dogodek in nastaviš privzete vrednosti pri ostalih drop boxih (in po potrebi ju onemogočiš).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | timeline v ExceluOddelek: Programska oprema | 1496 (1364) | kuglvinkl |
» | Global warming - the greatest hoax ever?Oddelek: Problemi človeštva | 5955 (3467) | Bellzmet |
» | Nova anketa: segrevanje ozračjaOddelek: Novice / Ankete | 4415 (3135) | Pyr0Beast |
» | Domače branje: "Slatalla, Michele in Quittner, Joshua. 1995. Masters of Deception : TOddelek: Novice / Domače branje | 3546 (3189) | darkolord |
» | win2k uporabnikiOddelek: Programska oprema | 980 (863) | CWIZO |