» »

Nastavitev atlas-a

Nastavitev atlas-a

Volk| ::

Kamorkoli pridem se pogovarjajo o tej nastavitvi Atlasa - vratnih vretenc
Tukaj je nekaj več informacij KLIK
Kaj pravite? Je to kaj ali pa spet kaka človeška naivnost.
Nekje sem prebral izjavo, ko je tip reko, da tem mazačem že ne bo pustil, da mu premikajo vratna vretenca. Na nek način ima prav.
Dočim, tisti kateri so pa bili pa nas poskušajo prepričat da je teh 200 € dobra naložba.
Če je res tako neškodljivo, zakaj pa pol moraš podpisat izjavo s katero osvobodiš odgovornosti "zdravnika".
Torej?

kalko ::

In kako sploh vedo, da imaš zamaknjeno 1. vratno vretence? Kar tako, po občutku?

Če te res skrbi, da imaš premaknjeno vretence, pojdi samoplačniško na CT, ki je ravno nekje 200 eur in prideš na vrsto zelo hitro.

Drugače pa lahko samo citiram, to kar si že napisal:
da tem mazačem že ne bo pustil, da mu premikajo vratna vretenca.

kitewing ::

Obstaja več tehnik "kiropraktike".Nekateri uporabljajo "oridje" drugi pa samo svoje roke. Sam sem bil enkrat na taki terapiji mislim, da se ji reče manualna *** . Po terapiji sem se počutil kot nov, hudo spočit, posebej cool občutek je bil okoli hrbtenice.

MTB ::

Jaz sem bil pri kiropraktiku, ki je popolnoma slep. Tip me je poštimal v 2 zaporednih terapijah. Se je sam pretipal do problema, ki so mi ga prej diagnosticirali na rentgenu in o katerem mu nisem prej nič govoril.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

odškodnina za vrat (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6411681 (4193) Slopek
»

Zavarovanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
102828 (2332) Quantum
»