Forum » Zvok in slika » laptop+hišni kino povezava
laptop+hišni kino povezava
Dr_Sus ::
Zdravo!
Moja težava dneva je prerasla meje, s katerimi bi se sam ukvarjal, zato prosim za rešitev.
Imam namreč laptopa z S/PDIF, ki je združen z 3,5mm za zvočnike oz slušalke in sem ga uspel uspešno povezat na domači Yamahin hišni sistem prek 3,5-OPTICAL cable. Vse lepo in prav, vendar bi ga rad sedaj povezal še na svoj hišni kino v sobi, ki je sicer bolj brezimna zadeva, ampak še zmeraj lepo deluje. Zadevo sem kabelsko povezal, sedaj pa nikako zadeva ne predvaja zvoka. Kablarija je OK, lučke od optikala veselo svetijo, glasba se pa ne predvaja-to sem na Yamahinem sistemu rešil s tem, da sem spremenil INPUT, tu pa te opcije nimam... Mi lahko mogoče kdo pomaga?
Aja, kablarijo sem pa navlekel na Hyundaijevo DVX-669B enoto.
Hvala za vse odgovore! :)
Moja težava dneva je prerasla meje, s katerimi bi se sam ukvarjal, zato prosim za rešitev.
Imam namreč laptopa z S/PDIF, ki je združen z 3,5mm za zvočnike oz slušalke in sem ga uspel uspešno povezat na domači Yamahin hišni sistem prek 3,5-OPTICAL cable. Vse lepo in prav, vendar bi ga rad sedaj povezal še na svoj hišni kino v sobi, ki je sicer bolj brezimna zadeva, ampak še zmeraj lepo deluje. Zadevo sem kabelsko povezal, sedaj pa nikako zadeva ne predvaja zvoka. Kablarija je OK, lučke od optikala veselo svetijo, glasba se pa ne predvaja-to sem na Yamahinem sistemu rešil s tem, da sem spremenil INPUT, tu pa te opcije nimam... Mi lahko mogoče kdo pomaga?
Aja, kablarijo sem pa navlekel na Hyundaijevo DVX-669B enoto.
Hvala za vse odgovore! :)
- spremenil: Dr_Sus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop gramofona (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11018 (4493) | Mrakw |
» | Zvok iz Tvja na domačem kinuOddelek: Zvok in slika | 942 (802) | 5er--> |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5576 (3152) | Bevcan |
» | 5.1 sourround sound sistemOddelek: Zvok in slika | 2069 (1565) | speljak |
» | Xtreamer ProOddelek: Zvok in slika | 7956 (5628) | astras |