Forum » Pomoč in nasveti » i750 idle 40 °C
i750 idle 40 °C
Alessio983 ::
Hay , torej imam procesor i750 , temperatura mu ne pade pod 40 stopinj čeprav sem namontiral Mougen 2 ventilator na njega . Torej izgleda takole :
Spredaj imam 12 cm ventilator ki piha not , pa še od zadaj enega ki vleče topel zrak ven . Temp se mi zdi nekako velika glede na to da je bla prej z stock coolerjem mogoče 5 stopinj večja
Spredaj imam 12 cm ventilator ki piha not , pa še od zadaj enega ki vleče topel zrak ven . Temp se mi zdi nekako velika glede na to da je bla prej z stock coolerjem mogoče 5 stopinj večja
- zavaroval slike: bluefish ()
boogie_xlr ::
Ja kakšno temperaturo bi pa ti rad meu na procu? 30?
Daj na full load pa potem primerjaj, boš videl razliko takoj.
Daj na full load pa potem primerjaj, boš videl razliko takoj.
MTm2H37rqt7B ::
Tudi tisti diski segrejejo zrak v ohisju. Tisti topel zrak se potem vlece cez cpu hladilnik. Ne mores pricakovati nizjih temperatur ce nimas dovoda hladnega zraka oz. vec njih.
40 je kar uredu.
40 je kar uredu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
Blinder ::
Ma si disablav fan speed control? Ki če ti matična automatsko spreminja obrate ventilatorja pol 40°C bi blo še preveč hladno.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Alessio983 ::
no hvala za odgovore , je pa res ja da je FUll loaded na 3.33 Mhz ne pride ćez 47 stopinj tak da je vredu :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik mi greje sobo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 23832 (22424) | Glugy |
» | Poletne temperature in restartiOddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (799) | Xserces |
» | Ali je to možno? (procesor okrog 90 C)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5241 (4403) | bond007 |
» | TT Silent BoostOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1160 (950) | m.i.h.a. |
» | Athlon - pregrevanjeOddelek: Strojna oprema | 1604 (1359) | Skankulja |