» »

domača nadzorna kamera

domača nadzorna kamera

alinka ::

Hja, problem je sledeči. Živiva v zgornjem štuku pri njegovih starših, vhod je skupni, v najinem stanovanju ima sobo še zmeraj njegova sestra. Velikokrat ko pridem domov, najdem stvari čisto na drugem mestu kot so bile, sestra in njen tip uporabljata najino kopalnico, ko naju ni, dokazati ne morem, ker zmeraj gladko zanikajo, tašča mi je enkrat brskala in odpirala omare sem jo zalotila in ponorela, pa je verjeli ali ne zanikala!!!
Še malo, pa gremo za 2 tedna na morje, pa imam vsega dovolj in sem pripravljena nekaj denarja reskirat za kamero da jih dobim na laži. Ker sem skoraj popoln laik na tem področju bi prosila če mi kdo lahko pomaga, oz, vsaj pove kaj rabim, da bi lahko vsaj par dni neprekinjeno snemala dogajanje v najinem stanovanju. Kamero bi dala na hodnik, ker se iz tam vidi vse dogajanje. Ok, to vem da moram nabavit kamero, gledala sem tako: http://www.kamere.si/CCTV_video_kamere/...

potem pa ne vem več kako naj to vse povežem z računalnikom, koliko prostora recimo rabim na disku da kamera snema 24ur/dan vsaj ene par dni? Kakšen program rabim? Ali bolj pride v poštev brezžična kamera, mogoče USB kamera? Prosim za kakšne nasvete...hvala:)

mastah ::

poglej se ce ma kaka senzor gibanja, pa ti snema edino takrat ce se kaj premika.

ZLOky ::

Pa tudi, če boš imela vse posneto, s tem ne boš skoraj nič rešila...

A tvoj ti ne verjame, da vama brskajo po "vaših" prostorih&stuff? Če da, naj bi on se malo pogovoril s ta svojimi!
Odkrit pogovor naj bi vse rešil, če ne, pa ti tudi rešeteke ne bodo pomagale, samo selitev, pa čim prej in bodo še kako veseli, ko prideta "domov"...

Srečno...
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

KoMar- ::

Brezveze kupuješ kamero, ker tvoj problem leži čisto drugje. Če ne drugega, si omisli kakšne ključavnice ali verige... kupovat "dome" kamero za sorodnike nadzorovat je zelo čudno!

Poldi112 ::

Cctv zate ne bo v redu. Oz. če hočeš tako kamero moraš kupiti še kartico in te so nekje od EUR150 naprej.
Tisto kar rabiš je IP kamera. Stanejo malo več in so precej bolj neumne (vsaj osnovno modeli nimajo motion detection-a, kar pomeni da rabiš precej več diska).

Sam sem imel enkrat na preizkušnji Trendnet kamero (cca EUR100) in en posnetek, ki ga še imam, je dolg minuto in zasede 20MB.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

madmitch ::

Kot so ti že drugi napisali, pokaj, kar se da hitro, tudi v najem, če ne gre dugače. Mirno življenje in kvaliteten sex sta zelo važna za skupno življenje. Pa ja, tvoj naj zarobanti, edino, če si ti tista, ki ima pirhe v tej zvezi.

Drugače pa, poglej tukaj.
http://www.chinavasion.com/index.php/cN...
Nobody is perfect, my name is Nob Ody


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kamera v avtu

Oddelek: Na cesti
364628 (2702) UganiKdo
»

kamera ki se poveze na wifi z moznostjo gledanja na gsm

Oddelek: Kaj kupiti
289665 (4402) dc10
»

Video nadzor, ali kako drugače zaščititi hišo

Oddelek: Pomoč in nasveti
327149 (6557) xCore

Videonadzor na računalniku

Oddelek: Kaj kupiti
467377 (5815) Brane2

Več podobnih tem