Forum » Kaj kupiti » Polnilec za prenosnik: HP 18.5V 3.5A
Polnilec za prenosnik: HP 18.5V 3.5A
HP_79 ::
Crknu mi je polnilec / adapter za računalnik HP nx6310.
Kolikor sem na hitro pogledala na internetu, ga pri nas dobim najceneje za 39,90 €, iz tujine pa ga dobim za 15 EUR s poštnino vred.
Vendar je ta pri nas z originalnim pinom, v tujih spletnih trgovinah pa pogosto zasledim stavek:
"If there is no central pin in the connector of your original AC adapter, please don't buy this item."
Kaj to pomeni - imam lahko težave, če kupim polnilec brez pina? Bi bilo bolje kupit polnilec z originalnim pinom?
Hvala za pomoč :-)
Kolikor sem na hitro pogledala na internetu, ga pri nas dobim najceneje za 39,90 €, iz tujine pa ga dobim za 15 EUR s poštnino vred.
Vendar je ta pri nas z originalnim pinom, v tujih spletnih trgovinah pa pogosto zasledim stavek:
"If there is no central pin in the connector of your original AC adapter, please don't buy this item."
Kaj to pomeni - imam lahko težave, če kupim polnilec brez pina? Bi bilo bolje kupit polnilec z originalnim pinom?
Hvala za pomoč :-)
_koki_ ::
Premeri priključek na polnilcu ki ga vtakneš v prenosnik ker je veliko različnih, nekateri imajo 5mm premer, nekateri 7mm,...
Če imaš 5mm priključek imam polnilec za hp, gre pa za močnejši polnilec (4.9A)...
Če imaš 5mm priključek imam polnilec za hp, gre pa za močnejši polnilec (4.9A)...
Šimpanz ::
Jaz iz tujine ne bi glih nabavljal nekih univerzalnih adapterjev, kajtinikoli ne veš ali bo res delal s tvojim notesnikom.
Žal polnilec nebi pasal (ko ata na mamo) v originalnem stanju, bi bilo potrebno malo modificirati (kable rezat in štukat)...
Saj pa ti polnilci 65W niso tako dragi pri nas, za dobrih 20EUR dobiš skoraj v vsaki trgovini, razen na pooblaščenih servisih...
Če ti bo kaj v pomoč, za vsak slučaj pa preveri premer priključka preden naročiš:
http://www.ceneje.si/racunalnistvo/racu...
Če ti bo kaj v pomoč, za vsak slučaj pa preveri premer priključka preden naročiš:
http://www.ceneje.si/racunalnistvo/racu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB-C kabli in polnilci (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19015 (9800) | rdecaluc |
» | Izhodna moc adapterjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1218 (952) | bajsibajsi |
» | (Ne)originalen polnilecOddelek: Mobilne tehnologije | 3648 (3053) | Lonsarg |
» | HP Pavilion dv5 - polnilec ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (1044) | Pyr0Beast |
» | Polnenje prenosnika v avtu?Oddelek: Strojna oprema | 2666 (2238) | Damjan Jagar |