Forum » Loža » Dražen Petrović
Dražen Petrović
Mercier ::
HTV 3 ima oddajo - stare tekme, dokumentarne fore... Danes ob dveh bomo, če se ne motim, razmontirali Real.
Moram preverit, če znam sprogramirat videorekorder. (mogoče se pojavi kaka tema v Pomoč in nasveti)
Moram preverit, če znam sprogramirat videorekorder. (mogoče se pojavi kaka tema v Pomoč in nasveti)
udarnik ::
ma jest sem ucer mal gledal tekmo iz 83 sibenka-bosna
divje
kaki posnetki,najbolj je fasciniral sodnik z extra mustasami, v stilu LET3
divje
kaki posnetki,najbolj je fasciniral sodnik z extra mustasami, v stilu LET3
Mercier ::
Včerajšnjo je prijatelj snemal. Današnjo isto. Pri meni je tretji program komaj kaj boljši od signalov iz vesolja. Malo sem probal tweakati - brez uspeha.
Tole tekmo so isto sodili "majorji". Ne lih LET3... Mogoče pa dviguje avtoriteto? Sam sem neobrit, da se me deca bojijo.
Danes pa ni bilo nobenih dodatkov. Včeraj so baje bili. Da ne bodo spustili (yugo) reprezentance iz kaki "domovinskih" razlogov.
Tole tekmo so isto sodili "majorji". Ne lih LET3... Mogoče pa dviguje avtoriteto? Sam sem neobrit, da se me deca bojijo.
Danes pa ni bilo nobenih dodatkov. Včeraj so baje bili. Da ne bodo spustili (yugo) reprezentance iz kaki "domovinskih" razlogov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja preko malega oglasa & izsiljevanjeOddelek: Loža | 4027 (2985) | poweroff |
» | Svetovno prvenstvo v košarki - Turčija 2010 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22319 (19000) | jrtjtejtt |
» | Novice iz AMDjevih logovOddelek: Novice / Procesorji | 4205 (2602) | simnov |
» | Edini sovražim nogomet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7703 (5628) | WinsuckeR |
» | Nakup televizorja do 250.000 SITOddelek: Kaj kupiti | 1528 (1141) | CypherBit |