Forum » Pomoč in nasveti » nvidia gonilniki 40.41 - problemi
nvidia gonilniki 40.41 - problemi
mrTwelveTrees ::
dal sem gor gonilnike 40.41 v win xp...
pa ker neki... sej vem kao nebi smel inštalirat čez stare 30.xx (?) ... pol nastavitve grafične niso delale - dam nazaj stare gonilnike....
zdej pa mi, mi mi naloži xpje -piše WELCOME - čaka 15 sekund (približno) + - kr neki čaka čaka...
te ku*evi gonilniki me bojo še pokopal...
nič ne pomaga če dam gor od microsofra xp gonilnike
kr čaka...
mam pa: Durona 1200, 256 ddr, Gerorce 32 DDR
mogoče je bilo tudi to krivo, ker sem mel prižgan antivirus - sem dal disable... (norton a. 2002)
ma kdo kej pojma kaj narest ?
prej - preden sem inštaliran te gonilnike 40.41, mi tega ni delal...
pa ker neki... sej vem kao nebi smel inštalirat čez stare 30.xx (?) ... pol nastavitve grafične niso delale - dam nazaj stare gonilnike....
zdej pa mi, mi mi naloži xpje -piše WELCOME - čaka 15 sekund (približno) + - kr neki čaka čaka...
te ku*evi gonilniki me bojo še pokopal...
nič ne pomaga če dam gor od microsofra xp gonilnike
kr čaka...
mam pa: Durona 1200, 256 ddr, Gerorce 32 DDR
mogoče je bilo tudi to krivo, ker sem mel prižgan antivirus - sem dal disable... (norton a. 2002)
ma kdo kej pojma kaj narest ?
prej - preden sem inštaliran te gonilnike 40.41, mi tega ni delal...
AngelOfDeath ::
preden si dal ta nove gonilnike čez stare bi stare moral odstranit z enim programom ki se imenuje detonator 40.41 fix.
Zdaj provaj odstranit gonilnike z programom detonator destroyer ki ga dobiš na http://www.guru3d.com/
še prej pa si preberi navodila za uporabo
Zdaj provaj odstranit gonilnike z programom detonator destroyer ki ga dobiš na http://www.guru3d.com/
še prej pa si preberi navodila za uporabo
matic ::
Eh.. ni cist res..
Jest sem sveze instaliral WinXP sp1 integrated.. in prec ko sem prvic prisel do sesktopa sem prvo direkt instaliral detonatorje 30.xx!!!! In se je zgodil cist isto! ampak sem ze 1 teden prej instaliru iste winse in so delal OK, tko da vem da niso bli krivi winsi!
Nato sem se spravu na nov instalirat winse. Ko so se instaliral sem najprej resetiru se 1x masinu da so se normalno zbootal, nato pa dal gr detonatorje na defalut pot (c:\nvidia al kaj ze je), ker takrat nisem dal..
In potem je blo ok! Aja vmes sem probal tut se 40 in je blo vse isto!
Skratka kokr sem na hitr zgruntal se mi zdi da je krivo:
al da mora bot default pot (c:\nvidia ce se ne motim) ali
da moras po instalicij najprej msino parkarat resetirat/zagnat se brez detnatorjev
Sem pa ziher da ni vazno al so 30.xx al so 40.xx! Ker men se je pr obeh isto zgodil! Tretjic pa sem storil zgoraj omenjeno!
Jest sem sveze instaliral WinXP sp1 integrated.. in prec ko sem prvic prisel do sesktopa sem prvo direkt instaliral detonatorje 30.xx!!!! In se je zgodil cist isto! ampak sem ze 1 teden prej instaliru iste winse in so delal OK, tko da vem da niso bli krivi winsi!
Nato sem se spravu na nov instalirat winse. Ko so se instaliral sem najprej resetiru se 1x masinu da so se normalno zbootal, nato pa dal gr detonatorje na defalut pot (c:\nvidia al kaj ze je), ker takrat nisem dal..
In potem je blo ok! Aja vmes sem probal tut se 40 in je blo vse isto!
Skratka kokr sem na hitr zgruntal se mi zdi da je krivo:
Sem pa ziher da ni vazno al so 30.xx al so 40.xx! Ker men se je pr obeh isto zgodil! Tretjic pa sem storil zgoraj omenjeno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 40.72 WHQL nv4_disp.inf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (877) | TheJack |
» | Battlefield 1942 in hardwareOddelek: Igre | 1519 (1010) | primozetoo |
» | Inno3d Geforce 4 TI 4200 in Gigabyte GA-7VRXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1036 (836) | Erazer |
» | GEFORCE 4 TI 4200 problem....!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1621 (1171) | Trupl0 |
» | Detonator 40.41 XP driversOddelek: Strojna oprema | 2231 (1173) | PassTrough |