Forum » Pomoč in nasveti » Zalmanov ventilator na adapter od telefon?
Zalmanov ventilator na adapter od telefon?
Nextor ::
Pozdravljeni!
Imam en zalmanov ventilator, ki sem ga pobral z enega računalnika in bi ga rad priklopil preko adapterja na fixno omrežje... se pravi ventilator bi hladil mene in ne računalnik Zdaj pa imam en majhen problem, namreč ta ventilator ima tri žičke (črno, rdečo in belo) na njem piše DC12V 0.23A in ne vem kateri dve moram priklopit na žički od adapterja.... adapter je od starega telefon z ouputom 5.0V 550mA bo tole dovolj za poganjanje takega ventilatorčka?
Hvala!
Imam en zalmanov ventilator, ki sem ga pobral z enega računalnika in bi ga rad priklopil preko adapterja na fixno omrežje... se pravi ventilator bi hladil mene in ne računalnik Zdaj pa imam en majhen problem, namreč ta ventilator ima tri žičke (črno, rdečo in belo) na njem piše DC12V 0.23A in ne vem kateri dve moram priklopit na žički od adapterja.... adapter je od starega telefon z ouputom 5.0V 550mA bo tole dovolj za poganjanje takega ventilatorčka?
Hvala!
Ne dela Probal na dveh adapterjih, ventilator 100% dela ker se ga probal na računalniku!
Kakšna ideja?
Kakšna ideja?
Ok. Očitno sta bila oba hin. Zdaj sem našel enega, ki ima 12V 500mA... bo tole ok, glede na to, da je ventilator 12V 0.23A? Zadeva sicer deluje, ampak ker nisem neki električar rajši vprašam...
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč fizikaOddelek: Šola | 3043 (2839) | lebdim |
» | Obremenjenost Vtičnice (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 20878 (19979) | AngelOfDeath |
» | potenciometri (nujno)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 858 (747) | Fury |
» | skurlo potenciometreOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2231 (1825) | govno |
» | kje dobit 9VOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1206 (1008) | iga |