Forum » Mobilne tehnologije » SE k770i - odklep
SE k770i - odklep
SG_101 ::
Pozdrav,
torej imam sony ericsson k770i, katerega sem hotel odkleniti na simobilu, ker mi je potekla naročnina. 2x sem bil tam, vendar jim ga ni uspelo odkleniti, kao da neka koda ne prime...
pozna kdo kak način, kako ga odkleniti, oz. kaj lahko storim?
hvala
torej imam sony ericsson k770i, katerega sem hotel odkleniti na simobilu, ker mi je potekla naročnina. 2x sem bil tam, vendar jim ga ni uspelo odkleniti, kao da neka koda ne prime...
hvala
boogie_xlr ::
Oni morajo po zakonu odklent, tebe nič ne briga, če njim koda ne prime, ti pa naj dajo nov telefon.
Saso_C ::
Pozdrav,
hvala
Če ne bo šlo, ga lahko prineseš k meni, vendar ne bo šlo brezplačno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklenjen SE k770iOddelek: Mobilne tehnologije | 678 (494) | Pyr0Beast |
» | Namestitev novega Operacijskega Sistema na mobilni telefon znamke Sony EricssonOddelek: Mobilne tehnologije | 1172 (694) | amigo_no1 |
» | Kateri mobiteli se odklepajo prek kode?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3782 (3105) | Good Guy |
» | Odkodiranje Sony Ericssona?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6613 (5673) | Saso_C |
» | Kateri mobilni telefon si lastite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6310 (1007) | ;-) |