Forum » Elektrotehnika in elektronika » Iščem stikalo/tipko FA3-4
Iščem stikalo/tipko FA3-4
kihc ::
Zdravo,
morda mi bi kdo od štromarjev znal pomagat, iščem stikalo/tipko z oznako FA3-4.
Sem brskal po spletu in zadevo drži Amazon, pod drugačno oznako SWITCH-ASSEMBLY-UT41002A-36. Ampak ne pošiljajo v SLO.
Rabim pa kot rezervni del za eno vrtno kosilnico na nitko, sem na netu zasledil da je odpoved dost pogosta.
Pri Farnellu tega nisem zasledil, sem poslal mail v HTE in eni firmi, ki trži rezervne dele za kosilnico, ampak dvomim da imajo tudi stikala.
Morda še kakšna druga ideja kje bi to lahko dobil?
morda mi bi kdo od štromarjev znal pomagat, iščem stikalo/tipko z oznako FA3-4.
Sem brskal po spletu in zadevo drži Amazon, pod drugačno oznako SWITCH-ASSEMBLY-UT41002A-36. Ampak ne pošiljajo v SLO.
Rabim pa kot rezervni del za eno vrtno kosilnico na nitko, sem na netu zasledil da je odpoved dost pogosta.
Pri Farnellu tega nisem zasledil, sem poslal mail v HTE in eni firmi, ki trži rezervne dele za kosilnico, ampak dvomim da imajo tudi stikala.
Morda še kakšna druga ideja kje bi to lahko dobil?
x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220587 (48906) | nergac |
» | POMOČ: Ali je moj PSU dovolj močan?Oddelek: Pomoč in nasveti | 902 (743) | gddr85 |
» | [Excel] Dodajanje ničle na začetek števila v celiceOddelek: Programska oprema | 3432 (3190) | prtenjam |
» | ZX SpectrumOddelek: Pomoč in nasveti | 2789 (2190) | KoMar- |
» | Vijačnik brez glaveOddelek: Loža | 2276 (1866) | ali3n |