Forum » Pomoč in nasveti » Kako gledati tekme preko spleta (MMC RTVSLO) iz tujine?
Kako gledati tekme preko spleta (MMC RTVSLO) iz tujine?
padre ::
Pozdravljeni!
Imam težavo in sicer sem se preselil na Norveško in bi rad seveda spremljal tekme slovenske reperzentance preko MMC-ja na spletni strani RTV-slovenija ampak mi ne dopuščajo zaradi IP-ja ki mora biti bojda slovenski.
Malo sem googlal in sem zasledil nekaj o VPN-ju in proxy serverih ampak noben ni nič prav nazorno razložil kako in kaj. Razbral sem tudi da bi se lahko nekako povezal preku bratovega računalnika v sloveniji ampak se ne spoznam na to zato se obračam na vas.
Bil bi zelo hvaležen če bi mi lahko kdo zelo podrobno povedal kako in kaj se naj lotim zadeve po korakih kajti se na to ne spoznam prav dosti.
Najlepša hvala za vaš čas! Lep pozdrav!
Imam težavo in sicer sem se preselil na Norveško in bi rad seveda spremljal tekme slovenske reperzentance preko MMC-ja na spletni strani RTV-slovenija ampak mi ne dopuščajo zaradi IP-ja ki mora biti bojda slovenski.
Malo sem googlal in sem zasledil nekaj o VPN-ju in proxy serverih ampak noben ni nič prav nazorno razložil kako in kaj. Razbral sem tudi da bi se lahko nekako povezal preku bratovega računalnika v sloveniji ampak se ne spoznam na to zato se obračam na vas.
Bil bi zelo hvaležen če bi mi lahko kdo zelo podrobno povedal kako in kaj se naj lotim zadeve po korakih kajti se na to ne spoznam prav dosti.
Najlepša hvala za vaš čas! Lep pozdrav!
padre ::
Sedaj sem se malo podrobno spustil v to in imam težavo vspostavit to ker je Windows 7 kar dost drugačen. Ali ima kdo navodila za WIN7?
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 46797 (17425) | Andro457 |
» | Naziv velemojstrov karatejaOddelek: Loža | 2473 (1775) | otago |
» | Gledal film preko spleta - domov dobil tožboOddelek: Loža | 9528 (7245) | SaXsIm |
» | Kateri telefon kupiti pri mobitelu.Oddelek: Mobilne tehnologije | 4831 (4372) | SLO_Matej |
» | Firewall (da ali ne)Oddelek: Omrežja in internet | 2289 (1481) | alum |