Forum » Zvok in slika » Kateri ENCODER/DECODER za odkodiranje
Kateri ENCODER/DECODER za odkodiranje
WinXP ::
Kateri encoder je najbolje uporabiti ko prekonvertiraš datoteko (npr.3gp v AVI)
FFmpeg ali MEncoder ali FFmpeg2 ali Real Producer... (glej sliko)
Je priporočljivo dajati DirectShow Decode?
FFmpeg ali MEncoder ali FFmpeg2 ali Real Producer... (glej sliko)
Je priporočljivo dajati DirectShow Decode?
- spremenil: WinXP ()
Kako kaj želim? Želim ČIM BOLJŠO kvaliteto,normalno. Ne zadovoljim se s standardnim,gledam da se prekonvertira čim kvalitetneje,normalno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WinXP ()
KoMar- ::
Potem te čaka pa še veliko branja dokumentacije. Najbolj zmogljivo orodje je definitivno MediaCoder. Kvaliteta je pa najbolj odvisna od števila passov in bitratea, precej manj pa od encoderja.
TO,da je odvisno od stevila FPS in KBPS VEM nc me ne caka branje!Normalno da ne more bit isto ce mas video u 768 kbps exportiran alpa u 2800!
Zanima me samo kateri ENCODER je boljsi!DirectShow al MediaEncoder.To se pravi po tvojem je Media Encoder. E,to je to.
Zanima me samo kateri ENCODER je boljsi!DirectShow al MediaEncoder.To se pravi po tvojem je Media Encoder. E,to je to.
Ne,sem ze resil zadevo... Ko KONVERTIRAM video uporabim locljivost 1280 (HD) in sicer z Media Encoderjem namesto ffmpeg kot sem to prej delal...hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Manjkajoč h.264 (intel quick sync video)Oddelek: Programska oprema | 1960 (1288) | Mavrik |
» | Oddajanje v živo Canon EOS 700DOddelek: Pomoč in nasveti | 785 (616) | pintpj |
» | Kateri program za kodirat video v h.264?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3600 (3206) | vaščan |
» | Zamenjava Subtitle WorkshopOddelek: Programska oprema | 2475 (2220) | krho |
» | Kateri video pretvornik za windows 7 ... ?Oddelek: Programska oprema | 2792 (2653) | JayKay |