» »

Nova Toshiba C650

Nova Toshiba C650

specialc ::

Pozdravljeni

Ker ste tuki gor sami vedeži in poznavalci vas sprašujem o mnenju glede prenosnika C650-16R, ter o sami trgovini. Mal mi je čudno, da ga prodajajo edini. Kolikor se spremljal zadeve pa bi naj to bil novi model od Toshiba prenosnikov.

Torej prosim za mnenja o prenosniku, ter sami trgovini, ali so vredni zaupanja.

Hvala

popster ::

mal vpadljiv je laptos, drugače pa imas itak garancijo od tosibe in njenega servisa

Stupo ::

Splošna garancija ti v vsakem primeru velja 2 leti od nakupa (+ no matter what 1 leto od nakupa, seveda če se registriraš).
Do sedaj je veljala Satellite serija L za osnovno, čeprav je sedaj C650 še bolj "uskubljen" saj nima bluetootha, HDMIja, reže za razširitvene kartice... Ima samo izhod za slušalke, vhod za mikrofon, 3x USB, VGA izhod, LAN in čitalec kartic.
Skratka računalnik je namenjen surfanju po internetu in kakšnim manj zahtevnim aplikacijam, resnejše delo in multimedija pa odpade.
Ima pa zanimivo ohišje - podobno kot ga imajo Tecra serije.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Stupo ()

specialc ::

Ok, hvala za informacije, ker mi je HDMI pomembren, bom verjetno vzel L serijo. Bom si pa tale nov model ogledač v prihodnjem tednu še v živo, da vidim razliko med staro "L - srebrno" in tole novo.

solatko ::

specialc ::

tnx, sicer sem od prve trgovine dobil še ugodnejšo ponudbo, ampak pustimo ceno ob strani, bolj me zanima sama kvaliteta prenosnika. Če si ga že kdo lasti bi prosil za mnenje, jutri pa upam, da ga najdem že v kakšni fizični trgovini.

solatko ::

Toshibini prenosniki so kar kvalitetni, imam A300 in je v redu, tako, da naslednji bo sigurno spet Toshiba, HP-jev se izogibam kot hudič križa. Ne jemlji prenosnika z AMD procesorjem, ker se bolj grejejo kot Intel. Ker se malo ukvarjam s servisom, ti lahko zagotovim, da so kvalitetni tudi PackardBell, Dell in še kar Sony.

Stupo ::

Satellite L naj bi bila osnovna serija, kakšnih problemov pa zaenkrat z njimi ni bilo. Večinoma imajo integrirano grafiko, ki ni primerna za kakšne igre ali grafično bolj zahtevne programe. Jaz sem malo razočaran nad zvokom pri L5** seriji (zvočniki igrajo precej potiho in ne dajo praktično nič nižjih tonov). Procesor pa le vzami od Intla;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Stupo ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup prenosneg aračunalnika

Oddelek: Strojna oprema
112223 (1836) toshiba123
»

Nujno - prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
191611 (1424) Destructor

HDMI - naknadna vgraditev v prenosni računalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
331651 (1330) KoMar-
»

BigBang nateg (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8112021 (8100) BoBi19

Več podobnih tem