» »

maticna in hladilnik za i7 860

maticna in hladilnik za i7 860

hokuto ::

kot receno izbiram maticno in hladilnik za i7 860, ram bo pa g.skill eco 2*2gb na 1.35v. pri hladilniku mi je pomembna tisina in pa seveda, da pase na izbrano maticno, po moznosti za cim bolj prijazno ceno. ogledal sem si precej testov, samo, ker so med sabo seveda neprimerljivi, nisem pa nasel takega kjer bi bili prisotni vsi, ne vem kateri bi bil najboljsa izbira.

od maticne pricakujem predvsem stabilnost, zanesljivost in na sploh neproblematicnost, med prikljucki pa mora imeti opticni izhod in esata. usb3 in firewire sta dobrodosla, a manj pomembna. sli/xfire ne rabim, ker ne bo gaming masina (grafo rabim ravno dovolj mocno, da pospesuje vse video kodeke, predvidevam, da bo torej pasivna hd5450 prava izbira, razen, ce obstaja morda kaksna primerljiva pasivna od nvidie, da bi imel se cuda podporo). po vsem kar sem si ogledal na netu, se mi zdi vsaj na papirju Gigabyte GA-H55M-USB3 prava izbira, saj nudi vse nasteto za dobrih 100eur, medtem, ko so primerljivo opremljene plate na p55 chipsetu vsaj 40 eur drazje (gigabyte in asus modeli). vem, da z izbranim procesorjem nimam kaj delat z video izhodi h55 chipseta, ampak, ce v primerjavi s p55 platami nic ne izgubimm, se mi zdi skoda slednje preplacat.
doke!

svetetko ::

Če se boš ukvarjal z navijanjem, ti svetujem scythe mugen 2: http://www.agt.si/racunalniska-oprema/z... , če ne pa scythe katana 3: http://www.agt.si/racunalniska-oprema/z... .
Oba neslišna za normalne uporabnike (imam mugna, sliši se turbulenten zvok zrak ob najvišji obremenitvi z intelburnom ali podobnimi programi, sicer je neslišen). Mugen je zmogljivejši od katane, katera je pa cenejša. Odločitev je pa tvoja :)

hokuto ::

thx za predloga, zgledata kar primerna :)

ima kdo kaksen komentar in/ali predlog glede maticne?
doke!

azeed ::

plata ki jo navaja hokuto izgleda kot dober kompromis... pozna kdo?
You gotta say YES to another excess!!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri ventilator kupiti

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
172348 (1943) Steinkauz
»

Sestavljanje gaming PCja

Oddelek: Kaj kupiti
181719 (1294) CyberAD
»

Nakup tihe mrcine (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
819007 (6189) Sylar007
»

Utišanje sistema

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
152739 (2242) axee
»

kateri hladilnik za enostavno montažo?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
251912 (1646) Law_Enforcer

Več podobnih tem