Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ob zagonu izklaplja
Računalnik se ob zagonu izklaplja
Goran's Blog ::
Lep pozdrav.
Upam da mi boste upali pomagat na tale moj problem.
Problem je v tem ko računalnik vklopim dela približno 7s na ekranu se ne pokaže ničesar in ga samo od sebe izklopi potem pa za ene 3 sekunde vklipi in se dogaja isto.
Če hočem priti v operaciski sistem morem nekajkrat ga izklopiti zadi s stikalom na napajalcu in potem dela normlano.
Če ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe naj napiše saj vsakič ko ga vklopim je ena in ista zgodba.
Lep pozdrav
Upam da mi boste upali pomagat na tale moj problem.
Problem je v tem ko računalnik vklopim dela približno 7s na ekranu se ne pokaže ničesar in ga samo od sebe izklopi potem pa za ene 3 sekunde vklipi in se dogaja isto.
Če hočem priti v operaciski sistem morem nekajkrat ga izklopiti zadi s stikalom na napajalcu in potem dela normlano.
Če ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe naj napiše saj vsakič ko ga vklopim je ena in ista zgodba.
Lep pozdrav
fr4nc ::
Jaz imam tudi en problem pri zagonu.
Naprej prižgem kišto nato pa zaslon in se mi zaslon ne prižgre dokler nisem že noter v sistemu, tako da ne morem odvit procesorja, če je to razlog, da se enkran ne prižge prej.
Interl P4 (stock 2.8GHz) @ 3.08GHz
2x 512MB DRR266
ATI AH3450 DDR2 256MB
WINDOWS XP
Lp
Naprej prižgem kišto nato pa zaslon in se mi zaslon ne prižgre dokler nisem že noter v sistemu, tako da ne morem odvit procesorja, če je to razlog, da se enkran ne prižge prej.
Interl P4 (stock 2.8GHz) @ 3.08GHz
2x 512MB DRR266
ATI AH3450 DDR2 256MB
WINDOWS XP
Lp
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/
Goran's Blog ::
Konfiguracija je
Intel Core 2 Quad q8200 2,33Ghz
Matična je G31M3-L V2 MSI
1x1024MB DDR2 400MHZ(Kingston)
1x2048 DD2 400MHZ(Kingston
Nvidia Geforce 9600GT
Windows 7
Upam da boste znali pomagat.
Plata je bila menjana pred pol leta prav tako napajalnik.
Z hlajenjem procesorja ni nič narobe saj ko ga enih 10x potem izklopiš in vklučiš zadi s stikalom potem pride vse normalno v operaciski sistem.
Upam da boste upali kaj pomagat.
Lp
Nobenega odgovora hmmm:)
Intel Core 2 Quad q8200 2,33Ghz
Matična je G31M3-L V2 MSI
1x1024MB DDR2 400MHZ(Kingston)
1x2048 DD2 400MHZ(Kingston
Nvidia Geforce 9600GT
Windows 7
Upam da boste znali pomagat.
Plata je bila menjana pred pol leta prav tako napajalnik.
Z hlajenjem procesorja ni nič narobe saj ko ga enih 10x potem izklopiš in vklučiš zadi s stikalom potem pride vse normalno v operaciski sistem.
Upam da boste upali kaj pomagat.
Lp
Nobenega odgovora hmmm:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goran's Blog ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25451 (8208) | hojnikb |
» | Neuspelo navijanje Intel core 2 quad 9550 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 11752 (10202) | Domobrancek |
» | Nov računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6158 (5085) | IvoJan |
» | Racunalnik 1500€ Xtreme GamingOddelek: Kaj kupiti | 2524 (1873) | jan01 |
» | Ocenite prosim naslednja starejša kompaOddelek: Kaj kupiti | 2083 (1681) | mtosev |