Forum » Igre » Tactical Intervention
Tactical Intervention
Bananovec ::
Verjetno se vsi spomnite igre Counter-Strike - legendarnen mod za Half Life, ki je kasneje postal samostojen špil.
Minh Le, ustvarjalec originalnega CSja sedaj dela na drugem projetku, natančneje na igri Tactical Intervention (klikni)
Igra bo tekla na modanem Source pogonu, ki je nam verjetno najbolj znan iz iger kot so: Half Life 2 (ter njegovih nadaljevanj), novejša različica Counter Strikea (Counter Strike Source) in Hl2 modom.
Le dela na igri povsem samostojno, kar pomeni, da mu pri projektu ne pomaga Valveova ekipa.
BTW: Zgoraj napisani "povzetek" je nastal 28. marca letos. Od tega datuma se je z igro zgodilo marsikaj tako, da se je danes za Američane začela beta!
Minh Le, ustvarjalec originalnega CSja sedaj dela na drugem projetku, natančneje na igri Tactical Intervention (klikni)
Igra bo tekla na modanem Source pogonu, ki je nam verjetno najbolj znan iz iger kot so: Half Life 2 (ter njegovih nadaljevanj), novejša različica Counter Strikea (Counter Strike Source) in Hl2 modom.
Le dela na igri povsem samostojno, kar pomeni, da mu pri projektu ne pomaga Valveova ekipa.
BTW: Zgoraj napisani "povzetek" je nastal 28. marca letos. Od tega datuma se je z igro zgodilo marsikaj tako, da se je danes za Američane začela beta!
V bistvu je tak nameraval biti že prvi CS, vendar se avtorju ni zdelo vredno dodajati nekaj novega, če je staro dobro.
Naj povem, da je tudi CS začel iz nule.
Is out.
and le me is going to test this shit.
BUMP
BUMP
BUMP
BUMP
god damn
BUMP
Naj povem, da je tudi CS začel iz nule.
Is out.
and le me is going to test this shit.
BUMP
BUMP
BUMP
BUMP
god damn
BUMP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
BorutO ::
Igra kdo to? Jaz sem že pri 10. levelu v parih dneh igranja. Je prav super špil. Cel čas avte tolčem, ker je najbolj zabavno igrati. :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40807 (26523) | Sc0ut |
» | Kupujem Counter - Strike 1.6Oddelek: Igre | 3100 (2834) | win64 |
» | Najljubša Igra (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8848 (6232) | Tilk |
» | Valve & STEAM & On-Line gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8286 (6708) | Tilen |
» | Counter Strike (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8617 (6600) | bonbonček |