» »

Kaj se splača učiti?

Kaj se splača učiti?

enadiz ::

Živijo, prihajajo počitnice, imel bom več časa, ki ga nočem po nepotrebnem zapraviti.
Zanima me kaj se splača učiti(na računalniku), da bom konec teh ali v naslednjih počitnicah lahko nekaj malega zaslužil? Je to programiranje (Java, C++, C#, ?), grafično oblikovanje, delanje spletnih strani, ...?

whatever ::

Uči se tisto, kar ti bo prišlo v poštev v nadaljnjem izobraževanju. Če si srednješolec, za naslednji letnik, če planiraš it na faks, pa tisto, kar imajo na tvojem izbranem faksu. Pa malo pejd ven na zrak migat, da ne boš skoz v ekran buljil.

To bi bil moj prvi predlog, če pa že vztrajaš z delom z računalnikom, pa priporočam, da narediš neko solidno spletno stran oziroma portal z vsebino po želji. Slednje lahko potem koristiš kot referenco za iskanje šihta pri kaki firmi.

Par idej:

-mali oglasi
-kulturne/družabne prireditve/koncerti/potovanja
-kuharski recepti
-podnapisi za filme ipd.

Al pa pejd krneki delat prek študentskega servisa, karkoli po želji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

urli ::

Uči se tisto, kar te veseli.

ravsek ::

Če si srednješolec, za naslednji letnik, če planiraš it na faks, pa tisto, kar imajo na tvojem izbranem faksu.

Sory, samo da se ucis iz nekih knjig kar nekaj za naprej, se mi zdi totalno vrzen cajt stran. To se bos tako ali tako ucil, ko bo cas za to. Ne vem, zakaj bi se ucil med pocitnicam isto stvar, ki se jo bom cez 3 mesece? Uci se potem nekaj, kar je povezano s tvojim podrocjem, pa bi ti prislo lahko v prihodnosti prav (a se tega v soli ne bos ucil. Ali pa se uci nekaj takega, kar ti bo prislo prav v vsakem primeru, npr. jezike, retoriko (zase vem, da bom definitivno sel kdaj na kaksen tecaj) ali pa kaj podobnega.

Drugace se mi pa zdi, da te bolj zanima nekaj, s cimer se da zasluziti (in delati istočasno na racunalniku), torej kaksno programiranje, dizajniranje. Iz izkusenj ti tukaj ne morem ni reci, ker nisem iz tega foha, samo vem, da je bilo lansko leto precej oglasov na studentskem na temo programiranja (in tudi dobre postavke so bile). Tako da je pomoje to kar biznis, ce obvladas. Moras pa seveda (kot vse kar bos kdaj delal) stvar obvladati, drugace ne bo nekih bajnih denarcev. Takih, ki mislijo, da znajo programirati, je najbrz na tisoce.

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ravsek ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj se mi splača učiti?

Oddelek: Programiranje
426756 (3845) adhoc
»

Šolanje, stopnja II. -> srednja računalniška šola

Oddelek: Šola
123583 (3227) pickle_rick
»

FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )

10135896 (30978) bluefish
»

Kako se učiti matematiko na višji ravni (strani: 1 2 )

6012159 (10637) lebdim
»

FERI-nasveti!

3011744 (10289) tony1

Več podobnih tem