Forum » Strojna oprema » prenosnik Tron-težava
prenosnik Tron-težava
scarymovie ::
Pozdravljeni,
mogoče kdo ve kaj je narobe s prenosnikom Tron M87 DWD, ker ko ni priključen v elektriko (baterijski način) se nekje po 2 min ugasne, pa če prav piše da je baterija polna. Pred kratkim je bil na servisu, ker so se pojavile prav težave s polnenjem baterije. Zanima me če je to težava z baterijo?
mogoče kdo ve kaj je narobe s prenosnikom Tron M87 DWD, ker ko ni priključen v elektriko (baterijski način) se nekje po 2 min ugasne, pa če prav piše da je baterija polna. Pred kratkim je bil na servisu, ker so se pojavile prav težave s polnenjem baterije. Zanima me če je to težava z baterijo?
ssokec ::
Težava je v bateriji, pri meni je bilo podobno, vendar ko sem iztaknil kabel (baterija naj bi bila 100% polna) je računalnik ugasnil, razdrl sem baterijo premeril posamezne celice baterije in so bile vredu, tako da problem ni v samih celicah ampak v vezju ki se nahaja v ohišju baterije in verjetno skrbi za pravilno polnjenje baterije oziroma napajanje računalnika nazaj.
Trenutno čakam novo baterijo nabavil sem jo prek ebay-a kajti na servisu je predraga.
LP!
Trenutno čakam novo baterijo nabavil sem jo prek ebay-a kajti na servisu je predraga.
LP!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ssokec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19690 (7126) | specing |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3706 (2599) | klekej |
» | Pomoč (laptop - baterija - ugašanje)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2561 (2249) | hojnikb |
» | Baterija na prenosniku-naenkrat "hin"Oddelek: Strojna oprema | 2336 (1892) | oLi' |
» | HP Compaq 6715b -težava z baterijoOddelek: Pomoč in nasveti | 2620 (2423) | blackchip |