Forum » Pomoč in nasveti » Spremenjena višina texta v exploreju??
Spremenjena višina texta v exploreju??
pluto1457 ::
naenkrat se je višina texta v exploreju spremenila? resolucija, ne ker je na namizju ostalo vse enako, najbolj se vidi zadeva v gmailu?
ima kdo idejo kaj se je zgodilo?
hvala
ima kdo idejo kaj se je zgodilo?
hvala
rezator ::
a samo v internet explorerju al povsod drugot tudi? ker če je samo v explorerju potem nevem. pod nastavitve melo poglej oz se poigraj
RuN ::
Po moje najhitreje:
CTRL tipko držiš in s koleščkom miške spreminjaš velikost pisave.
CTRL tipko držiš in s koleščkom miške spreminjaš velikost pisave.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RuN ()
rezator ::
pomoje se njemu ni spremenila velikost tistega kar mu prikaže na internetni strani ampak font pisave k v explorerju piše, kot naprimer tam k ma za vpisat www.ksadsa... in pa naprimer zaznamki pa to. tak sm ga jaz razumel.
aja al pa tud ne ker g mail omenja :D
aja al pa tud ne ker g mail omenja :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rezator ()
pluto1457 ::
nene, samo ko se logiram v gmail, je tista zgornja vrstica kot i kaže email naslov ratala ful majhna, na vpisni strani kjer se logiraš, se je pa povečala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povečati pisavo v IEju ali Firefoxu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3224 (3040) | Jakka |
» | Sapphire Radeon HD 2600XT AGP problemOddelek: Strojna oprema | 1856 (1690) | BloodyShadow |
» | HotbarOddelek: Pomoč in nasveti | 1650 (1453) | Valery |
» | This means WAR! Windows Commander vs. Windows ExplorerOddelek: Programska oprema | 2178 (1643) | TheHijacker |
» | zakaj mi ne delajo suminiki v internet explorer v winsih XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1147 (1021) | Highlag |