Forum » Programska oprema » Problem z požarnim zidom ?
Problem z požarnim zidom ?
Luka55 ::
Lep pozdrav,
bi mi lahko nekdo odgovoril kaj bi lahko bil problem oz. še bolje rešitev v mojem primeru. Problem imam z Java Web Start Launch aplikacijo oz. programom ki uporablja javo. Neprestano dobivam naslednjo sporočilo iz Java konzole " INFO client.q ] Connect call failed
WARNING connection.a ] DISCONNECTED : CONNECTION_PROBLEM ".
Kontaktiral sem že podjetje in njihovo podporo in so mi odgovorili da mora biti težava z požarnim zidom na moji strani. Program sem testiral na dveh drugih PC in deluje normalno. Torej mora biti problem z mojim prenosnikom ( Emachines E510 ). Problem pa nastane, ker sem sprobal že vse kar se lahko spomin ( reinštalacija OS, poizkusil izklopiti požarni zid, odpirati porte....), skratka še in še vendar problem ostaja isti.
Trenutno imam inštaliran WIn7, sprobal sem tudi v Visti in dobivam ista opozorila iz java konzole.
Edino na windows Xp stvar deluje brez kakršnih problemov.
Prosil bi, če mi nekdo lahko svetuje na kaj sem še lahko pozoren ?
Hvala za odgovore.
bi mi lahko nekdo odgovoril kaj bi lahko bil problem oz. še bolje rešitev v mojem primeru. Problem imam z Java Web Start Launch aplikacijo oz. programom ki uporablja javo. Neprestano dobivam naslednjo sporočilo iz Java konzole " INFO client.q ] Connect call failed
WARNING connection.a ] DISCONNECTED : CONNECTION_PROBLEM ".
Kontaktiral sem že podjetje in njihovo podporo in so mi odgovorili da mora biti težava z požarnim zidom na moji strani. Program sem testiral na dveh drugih PC in deluje normalno. Torej mora biti problem z mojim prenosnikom ( Emachines E510 ). Problem pa nastane, ker sem sprobal že vse kar se lahko spomin ( reinštalacija OS, poizkusil izklopiti požarni zid, odpirati porte....), skratka še in še vendar problem ostaja isti.
Trenutno imam inštaliran WIn7, sprobal sem tudi v Visti in dobivam ista opozorila iz java konzole.
Edino na windows Xp stvar deluje brez kakršnih problemov.
Prosil bi, če mi nekdo lahko svetuje na kaj sem še lahko pozoren ?
Hvala za odgovore.
Luka55 ::
Hvala za odgovor,
sprobal sem že direktno povezavo brez routerja, preko kabla in je problem popolnoma isti.
Še kakšna ideja ?
sprobal sem že direktno povezavo brez routerja, preko kabla in je problem popolnoma isti.
Še kakšna ideja ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Luka55 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | [Java] Ne zažene appletaOddelek: Programiranje | 1522 (1455) | iggy |
| » | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5542 (5027) | Kv1DR_K1LL3R |
| » | remote administration linux/unix mašin preko xserverjaOddelek: Operacijski sistemi | 1958 (1801) | Zzzzzzz |
| » | Win XP in chatOddelek: Omrežja in internet | 1980 (1799) | Kebab |
| » | Windows 2003 & Sun Java (nekaj vprašanj)Oddelek: Operacijski sistemi | 1587 (1392) | undefined |