Forum » Programska oprema » mod_vhost_alias in suExec ali mpm-itk
mod_vhost_alias in suExec ali mpm-itk
Enter4 ::
Pozdravljeni!
Za svoje potrebe sem spisal mini bash-php skriptico za dodajanje virtualnih hostov. Vse lepo in prav... ampak sem naletel na težavo, če ukaz "apache reload v skripti" pokličem večkrat zaporedoma "oz. samo skripto"... se enostavno zadeva zabije in apache pade.
Zato sem se hotel poslužit opciji mod_vhost_alias..., ki načeloma ne potrebuje restart ali reload apačeja... Ampak, ker uporabljam mpm-itk mod za pravice posameznih vHostov... se je vse skupaj zalomi...
Zanima me, če je med vami kakšen administrator, ki se je že kaj ukvarjal s kombinacijo teh dveh modov... oz. če poznaš kako je zadeva rešana v produkcijskih control panelih... bi te lepo poprosil za kakšen dober nasvet, komentar...
Za vaše odgovore se še vnaprej zahvaljujem.
Za svoje potrebe sem spisal mini bash-php skriptico za dodajanje virtualnih hostov. Vse lepo in prav... ampak sem naletel na težavo, če ukaz "apache reload v skripti" pokličem večkrat zaporedoma "oz. samo skripto"... se enostavno zadeva zabije in apache pade.
Zato sem se hotel poslužit opciji mod_vhost_alias..., ki načeloma ne potrebuje restart ali reload apačeja... Ampak, ker uporabljam mpm-itk mod za pravice posameznih vHostov... se je vse skupaj zalomi...
Zanima me, če je med vami kakšen administrator, ki se je že kaj ukvarjal s kombinacijo teh dveh modov... oz. če poznaš kako je zadeva rešana v produkcijskih control panelih... bi te lepo poprosil za kakšen dober nasvet, komentar...
Za vaše odgovore se še vnaprej zahvaljujem.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | DNS preusmeritevOddelek: Omrežja in internet | 1159 (951) | b3D_950 |
| » | Apache 2.4Oddelek: Omrežja in internet | 1294 (1010) | Mesar |
| » | Apache2: suphp vs suexec vs mpm-itkOddelek: Omrežja in internet | 2049 (1845) | Enter4 |
| » | Usmeritev domene na drugo domenoOddelek: Izdelava spletišč | 1902 (1626) | Uros!no |
| » | Poddomene & DomeneOddelek: Izdelava spletišč | 1493 (1407) | attackiko |