Forum » Izdelava spletišč » Tag cloud - uporabni?
Tag cloud - uporabni?
CaqKa ::
Torej zanima me kaj si mislite o tag cloudih, je to uporabna zadeva.
Ker predvidevam da verjetno kje je uporabna, me zanima predvsem kje, torej pri kakšnih vsebinah?
Ali pa je to le buzzword in nekaj kar pač moraš imeti za web 2.0 stran, sicer pa nima bistvene vrednosti?
zanimivo, pri tem članku pa wikipedia nima podnaslova Criticism... Tag cloud @ Wikipedia
Ker predvidevam da verjetno kje je uporabna, me zanima predvsem kje, torej pri kakšnih vsebinah?
Ali pa je to le buzzword in nekaj kar pač moraš imeti za web 2.0 stran, sicer pa nima bistvene vrednosti?
zanimivo, pri tem članku pa wikipedia nima podnaslova Criticism... Tag cloud @ Wikipedia
- spremenil: CaqKa ()
680x0 ::
Po mojih izkušnjah je Tag cloud bolj stvar optimizacije spletne strani za iskalnike kot pa dodatna vrednost za obiskovalce strani.
blackbfm ::
Z razmišljanjem na tak način totalno zgrešiš bistvo pojma "web 2.0". Stran moraš narest uporabno, funkcionalno, ne da siliš gor odvečni balast. Kaj pa paše gor in kaj ne, to je pa pol umetnost.
CaqKa ::
DC- ::
Jaz sem v samo enem primeru videl uporabno izveden sistem tagov.
V večini falijo teli tagi, ker jih ljudje ne znajo uporabljat (dodeljevat)
V večini falijo teli tagi, ker jih ljudje ne znajo uporabljat (dodeljevat)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CryptDB - baza podatkov, ki izvaja podatkovne operacije nad šifriranimi podatkiOddelek: Novice / Zasebnost | 8433 (6714) | MrStein |
» | Optimizacija spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 8152 (2456) | uroszo |
» | Izdelava web 2.0 spletiščaOddelek: Izdelava spletišč | 1803 (1108) | bluefish |
» | Web 2.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6045 (4565) | Tody |
» | Kako opimizirati internetno stran, da je čim višje na teh brskalnikih (google,najdi.sOddelek: Izdelava spletišč | 1433 (1261) | glinik |