Forum » Hlajenje in modifikacije » scythe mugen 2
scythe mugen 2
saywhat ::
Pozdravljeni,
kupujem hladilnik za procesor, po mal brskanja sem se nekako odločil za Scythe mugen 2 rev.b. Mal berem, da ga je dokaj jeb**o mountat. Pa me zanima, če ma kdo kaj izkušenj:
Core 2 duo E8400 LGA775
ASUS P5Q pro plata
2x 2048 mushkin DDR2
ATI radeon HD4800
Thermaltake Mambo case.
Mugen 2 bi moral pasat v moje ohišje, ne?
Če ma pa kdo kako alternativo (tih + hladen) za pribl. isto ceno, se pa priporočam.
Hvala in lp
kupujem hladilnik za procesor, po mal brskanja sem se nekako odločil za Scythe mugen 2 rev.b. Mal berem, da ga je dokaj jeb**o mountat. Pa me zanima, če ma kdo kaj izkušenj:
Core 2 duo E8400 LGA775
ASUS P5Q pro plata
2x 2048 mushkin DDR2
ATI radeon HD4800
Thermaltake Mambo case.
Mugen 2 bi moral pasat v moje ohišje, ne?
Če ma pa kdo kako alternativo (tih + hladen) za pribl. isto ceno, se pa priporočam.
Hvala in lp
ModriN96 ::
Zakon kuler in čist simpl montaža je...gledaš slikce in to je to... Zajebana montaža je za une k ne znajo niti brat in niti slik gledat ;)
lasse007 ::
Mugen 2 Dimensions:
http://www.scythe-eu.com/forum/mugen-se...
http://www.scythe-eu.com/forum/mugen-se...
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
saywhat ::
Thnx, se mi je zdelo, da ne more bit ne vem kako težko mountat.
Hvala za link kjer so mere, na istem forumu sem našel, da naj bi bil compatibiln z p5q pro, sam bom vseen mal pomeril. Pri ram slotih bi znalo it na tesno....ali pač...
Thnx, lp.
Hvala za link kjer so mere, na istem forumu sem našel, da naj bi bil compatibiln z p5q pro, sam bom vseen mal pomeril. Pri ram slotih bi znalo it na tesno....ali pač...
Thnx, lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov hladilnik (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6281 (4626) | ttommy |
» | Kateri ventilator kupitiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2484 (2079) | Steinkauz |
» | Tišje zračno hlajenje Phenom II x4Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 914 (797) | axee |
» | Kako navijem računalnik???Oddelek: Navijanje | 1470 (1254) | Nwanko |
» | Računalnik do 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 1511 (1050) | Scarface |