Forum » Programska oprema » Preprečitev zapiranja programa
Preprečitev zapiranja programa
racunalnicar ::
Pozdrav!
Zanima me, če kdo ve, kako bi preprečil oziroma zaklenil, da se ne bi dalo ustavit nekega procesa.
Gre se za program LogMeIn -> program mora biti vedno prižgan, da se lahko povežem na računalnik, pa ga sem pa tja kdo zapre. Tam pri uri klikne z desno na ikono in ga zapre, potem pa ne morem več do računalnika.
Zanima me, kako bi lahko zaklenil, da se tega programa ne bi dalo ustavit?
Hvala že u naprej, :)
Zanima me, če kdo ve, kako bi preprečil oziroma zaklenil, da se ne bi dalo ustavit nekega procesa.
Gre se za program LogMeIn -> program mora biti vedno prižgan, da se lahko povežem na računalnik, pa ga sem pa tja kdo zapre. Tam pri uri klikne z desno na ikono in ga zapre, potem pa ne morem več do računalnika.
Zanima me, kako bi lahko zaklenil, da se tega programa ne bi dalo ustavit?
Hvala že u naprej, :)
gokky ::
Če LogMeIn uporabljaš samo za dostope do doačih uporabnikov, potem ti bo uporabnik tako ali tako znal pognati program. Če ga uporabljaš do strežnikov/corporate uporabnikov, potem pa ti predlagam, da nastaviš RDP in se nanj priključuješ preko (ustrezno nastavljenega) VPN.
Edit: typo
Edit: typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gokky ()
racunalnicar ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LastPass dobil novega lastnikaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 19614 (12873) | murmur |
» | Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19598 (16174) | poweroff |
» | Knjiženje iz domačega računalnika?!Oddelek: Omrežja in internet | 2183 (2037) | dëych |
» | Remote DeskopOddelek: Omrežja in internet | 1582 (1394) | TheHijacker |
» | Oddaljeno namizjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1746) | m.i.h.a. |