Forum » Zvok in slika » Zvok ne dela
Zvok ne dela
halocinajzer ::
Pozdravljeni
Sicer ima slednji problem.Včeraj sem sproblaval nek ojačevalec ki sem ga naredil v šoli in pač vse lepo povežem vstavim 3.5 jack konektor v zvočno in se odpre na namizju oko ki sprašije kakšen sistem je priključen na napravo.Ubistvu takrat sem bil tako neučakan da sem sam stisal yes, yes..... a glej ga zlomka zvočna je crklnila j***** m****.Ne wem če je to normalo ampak zvočna e bil zelo topla skoraj bi se lahko reklo vroča.Matična pa je Asus Extreme Striker 2 če je kaj u pomoč.Če pa v nastavitvah naštimam na recimo da imam 5.1 sistem ali 7.1 ter 3.5 jack konektor priklopon na črn izhod pa zvok delije..Na zelen pa nikakor ne.Tudi tisto oko ko se pojavi ko priključiš zvočnike na zvočno se ne pojavi več?
Hvala za odgovore.
Sicer ima slednji problem.Včeraj sem sproblaval nek ojačevalec ki sem ga naredil v šoli in pač vse lepo povežem vstavim 3.5 jack konektor v zvočno in se odpre na namizju oko ki sprašije kakšen sistem je priključen na napravo.Ubistvu takrat sem bil tako neučakan da sem sam stisal yes, yes..... a glej ga zlomka zvočna je crklnila j***** m****.Ne wem če je to normalo ampak zvočna e bil zelo topla skoraj bi se lahko reklo vroča.Matična pa je Asus Extreme Striker 2 če je kaj u pomoč.Če pa v nastavitvah naštimam na recimo da imam 5.1 sistem ali 7.1 ter 3.5 jack konektor priklopon na črn izhod pa zvok delije..Na zelen pa nikakor ne.Tudi tisto oko ko se pojavi ko priključiš zvočnike na zvočno se ne pojavi več?
Hvala za odgovore.
Error
Please restart your head!:D
Please restart your head!:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri kabelOddelek: Zvok in slika | 3369 (2996) | axee |
» | Kje dobiti ženski 3,5 JACK konektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1614 (1424) | Karen |
» | Iščem eno napravico za v avto, ki predvaja glasbe iz USB ključkaOddelek: Strojna oprema | 4908 (4449) | waters |
» | Lotanje 3,5mm jack konektorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1741 (1589) | BluPhenix |
» | Banana-Cannon---- Bas kitaraOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1729 (1571) | DonMatejo |