Forum » Strojna oprema » Povezava switch - tiskalnik
Povezava switch - tiskalnik
slowie ::
Zdravo!
Ali obstaja kabel ali vmesnik, ki bi povezal moj tiskalnik z switchem (switch ima RJ45 vtičnice)? Tiskalnik ima USB povezavo, le da je konektor na eni strani tisti, ta širši... Model tiskalnika je Epson DX7000F - no, v bistvu je multifunckijska naprava.
Emm, razumljivo?
Ali obstaja kabel ali vmesnik, ki bi povezal moj tiskalnik z switchem (switch ima RJ45 vtičnice)? Tiskalnik ima USB povezavo, le da je konektor na eni strani tisti, ta širši... Model tiskalnika je Epson DX7000F - no, v bistvu je multifunckijska naprava.
Emm, razumljivo?
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]
O madona. Pa sem se naučil nekaj novega.
Se pravi, da moram vmes postaviti nekaj takega.
Moti me, da je to še ena naprava, ki rabi dodatno napajanje...Oja, saj se dobijo tudi vgradni... ampak... cena je huda!
Se pravi, da moram vmes postaviti nekaj takega.
Moti me, da je to še ena naprava, ki rabi dodatno napajanje...Oja, saj se dobijo tudi vgradni... ampak... cena je huda!
Slowie
fosil ::
Če te moti napajanje, lahko kupiš tudi router z vgrajenim print serverjem.
Pa še nekaj, nisem prepričan da ti bo, če boš zadevo priklopil prek print serverja, delal tudi skener na printerju.
Pa še nekaj, nisem prepričan da ti bo, če boš zadevo priklopil prek print serverja, delal tudi skener na printerju.
Tako je!
@fosil: pa saj lahko vseeno naložim driverje za skener, ne glede na to, ali je printer na serverju, ne?
Slowie
5er--> ::
Ja, lahko. In kaj ti bo pomagalo, da imaš naložene driverje za skener? Nič.
Sicer pa bi mogoče lahko s Teddy bear mod tomato firmweare-a in asusovim routerjem celo delalo, nisem poizkušal.
Sicer pa bi mogoče lahko s Teddy bear mod tomato firmweare-a in asusovim routerjem celo delalo, nisem poizkušal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DIY Brezžični tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3133 (2827) | SeMiNeSanja |
» | USB hub (malo drugače)Oddelek: Kaj kupiti | 1973 (1175) | Invictus |
» | Print serverOddelek: Pomoč in nasveti | 1818 (1414) | Invictus |
» | Priklop "USB multipraktika" v mrežo (Wifi / ethernet)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2798 (2669) | NeMeTko |
» | Canon pixma mp140Oddelek: Strojna oprema | 1598 (1201) | BCSman |